Rambo!!

Nej  nu tusan ska ni höra.. vi källar befolkningen har fått internett!!! wow.. så nu ska här bloggas!

Var ska jag börja i mitt glamorösa innehålls rika liv!

jag ör fortfarande kock på monoitten luktar fortfarande mat os dagarna i ända.. och har så fett hår efter en dag på jobbet att man skulle kunna krama ut en flaska olja ur det.. uck! men en ny sak jag har nu en bandana på huvet i stället för en ful svart hatt! men jan äger dock att jag ser ut som rambo.. men ska han säga han ser ut som den lille dvärjen i fångarna på fortet!!

Ska snart på Hultsfredfestivalen men min kära Ivan, Sandra och Stina! hurra! vi ska bila dit och det ska bli en riktigt brak festival! Ska bara köpa tält och sånt tänkte kanske göra det dagen innan.. ..:)
Sen ska jag vara ledig en vecka till och bara gosa runt.. och leva livet tänkte jag!

Annars har jag ju alltid helgen framför mig,, med ett härligt 5 timmars sex and the city maraton på söndagen.. som min sambo katha och ska vara med på.. så vi ska sitta där och mysa:)
sen förhoppningsvis sol med yessica på lördagen och party hos britt på fredagen! oohhoho

Sen har det faktiskt hänt en spännande sak till..
Stina min kära sambo och arbetskamrat.. hade stod och spannande in en kille som hon tycke var sååå snygg.. hon ville gärna ha hans nummer men vågade självklart inte gå fram och fråga..
men modig som jag är tar jag saken i egna händer och går fram och ber om nummret..
Stina lycklig som en liten sill går runt och vifftar med nummret och skryter om att hon har det, men vågar självklart inte höra av sig.. mes tänkte jag:).. dagarna går och det blir helg och stina förtär en massa alkohol och som alla blir stina också  mycket järv och tuff av alkohol.. så hon däger i väg ett sms till honom .. herregud tänkte jag,, detta kommer misslyckas han kommer tro hon är ett liten fjortis som bara vågar höra av sig på fyllan.. men ack så fel jag hade.. Martuin som killen heter var en aning modigare än stina så efter bara några dagars sms föreslår han en lunch date..  och denna date var i dag! !!!
Allt han viste om stina var att hon var blond och hette stina.. han skulle komme halv sex ,så tjugoöver 5 stod vi där 5 nervösa blondiner och väntade, och klockan blev halv 6 och paserade halv 6, vi blev självklart nervösa och började spekulera på vad som kund eha hänt, hade han brutit benet, fått punktering? han kanske var död? men plötsligt såfär 3 minuter över halv 6 dök han upp..! tina modig som hon plötsligt hade blivit studdsade upp och presenterade sig.. dom tog mat och försvann sedan i väg.. och kvar stod vi 4 blonda tejer lite snopna oh undrade varför vi varit så nervösa....

dejten gick bra btw..:)


pussochkram cykelram!