jamen ærligt.

nu ær jag på jobbet igen.. dooo..

nu va det bra længe sen jag skrev.. det jag just publisera ær ett gammal skit jag hitta.. som jag hade glømt att publisera..

ai.. har sett  den 3 pirates of the caribien.. kæra hjærtanes va johnny depp ær grruusududuudyfgfghtt 
jag tyckte den var bra.. hel bra faktiskt.. johnyy var ju så bra att jag var tvunget att køpa två filmer med honom jag inte hade..
Ivan tyckte nog inte den var så bra.. han kom iaf med 10 frågot efter åt om sådant jag tycket var sjælvklart.. pytt!

Jag har kollat vilka som kommer till Roskilde.. Førutom typ active monkies som ALLA tjatar om.. vet en vilka det ær`?! hihi
så kommer..
THE ARK!
BJØRK! (okej inte så whoohoooo mer buhuu)
IN FLAMES
MANDO DIAO
RED HOT CHILI PEPPERS
TIMBUKTU & DAMN
MIKA
THE SOUNDS
tja.. ænda nyheten jag inte sett var væl Red hon chili peppers..

I dag ska Bodil och Christoffer flytta.. då blir det bara Ivan och jag ingen...det ær helt okej.
I morgon ær det Pingst dagen.. då ær jag och ivan lediga på samma dag .. jag sæter 10000000 på att regnar.

På Tisdag ska jag på arbets intervju på en klæd affær..JA ni hørde rætt jag ska byta jobb.. eller jag jobbar i alla fall på det=)

JA JUST DET! nær jag jobbade på Ripley´s en dag så kom det en spå man.. han spådde mig i handen.. och sa en massa skumt som stæmmde bra..
sen sa att jag skulle bli rik=)
sen sa han att jag skulle dø nær jag ær 58.. høppas jag verkligen inte det ær på tok før tidigt.. men om jag kænner mig døende vid 58 vet jag att han var en jommlans bra spåman..

nu ska jag gøra något annat.. tjingeling!

sjududran vilken dag.

i dag en vanlig sketen kristihimmelfærsdag ska varenda jævla kotte tydligen på museum. det har varit så mycket folk.. men nu ska jag fanimej ha bonus också! åter kommer om det før det ær meget spænnande vad vi får!!

i går va också en hærlig dag.. børjade med att jag snubblade i trappan och trampade snett.. aj sa jag och hankade vidare, sen efter jobbet skulle jag springa till bilen i regnet och foten vek sig under mig.. sjælva foten gjorde inte specielt ont men høfften, HÆNDERNA, knæt, armbågen, handleden.. och allt annat jag tog i mot mig med gør desto ondare.. jeppe ær tillochmed rædd før mina hænder och jag kan førstå han før det læker inte riktigt før det ær en massa jord och skit i=)  men jag ær glad ændå=)

før nu ær jag fri i två dar!!!!!!!!!!!!!!!!! då ska jag va med quasimodo.. och kanske ivan lite,, hihihiihihihihihihihihihi

japp det var dagens glædje..=)

åter till gnællandet.. jag hat fått ett skumt brev av svenska skatteværket som vill att jag ska skriva av mig från svenska folkbokføringen?! que? varfør? ivan får ju førfan va italensk då kan jag væl få vara svensk eller?

fy i helskotta vad min trøja luktar,,, alltså man jobbar ju i blåa tjocka flistrøjor.. och nær man sutter i kassan sitter man som i en liten bastu... tænk er att basta med en flistrøja...så gott goftar jag nu..=)

ååh bodil hat køpt prison break.. och som stina sæger ær jag alltid lite efter med allt.. såå ååååh vad prison break ær bra!!! sen har hon køp lost sæsong 1... inte fullt lika bra.. iaf inte nær man sett dom senaste avsnitten=)

Kederligt jobb..

nej nu ska jag gå på toa sen ska jag tjekka museumernas t

berguv i huvudet?

aight! så var man tillbaka på jobbet igen.. stråååålande roligt!

chrille har fått gratis biljetter till ett ny øppnat stælle.. med fri bar.. alla ær lediga i morgon utom... JAG! som sjææææælvklart ska jobba!

Quasimodo har blivit en tjockis!! nær vi kom hem och jag skulle lyffta upp mitt lilla marsvin och pussa på han va han inte liten længre.. bodil va så rædd att ge han før lite mat så dom gav honom en massa.. quasimodo blev nog jætte glad och åt en massa, så nu ær han tjock.. men jag vill ha han tjock och glad=)

jag rammlade i trappan førut, det gjort ergonomiskt ont.. men ingen såg mig..som tur va.. då hade det nog gjort ænnu ondare! så har det regnar hela dagen.. iofs bra eftersom jag jobbar..

snart om typ 2 timmar slutar jag..då ska jag och ivan hæmta ett bord.. bra jag vill ha ett bord,, kænns jobbigt att stå eller sitta i sængen att æta.. sen måste vi køpa torr mat till quasan han blir så gasig i magen av all bløt mat=)


i går stor handlade vi før. den ergonomiska summan 299 kr.. det blev mat før en vecka typ=)
min diet går btw inte så bra.. jag tænkte att jag slutar gå på det diet och rør på mig i stællet.. ut och få och 100 situps varje kvæll.. såblir det nog bra.. fungerade sisst iaf=9

lægg mærke till att jag anvænd ordet ergonomiskt två gånger och jag vet knappt vad det betyder...

har køpt två ur fina grøna..korv kuddar med typ risliknande grejjer i till mig och ivan som va ska ha på rosksilde. det blir hel bra!

hade gott...

omstændiheterna førsvåras

Traumatisk upplevelse..

Tænk er ..

Ni sitter i kassan.. och væntar på att en timme sakta ska skrida førbi OCH ca 15:01 kommer en man från israel i 50 års åldern in och børjar tøla.. typ you are so beautyful  and i love your eyes.. do you want to have a dinner with me? i can come visit you? do you want to have drink after work? (tænk detta med en brytning utan dess like)

inom mig skriker jag NEEEEEEEEJ!!! men utan på ler jag och ser snæll ut.

och jag kan inte gå dær i från før jag måste sitta dær en timme.. och tro fan han stannar timmen ut!

jag høll på att dø..

Nu måste jag verkligen hem och duscha, vi ska måske ta hen i by i aften och jag vill inte att dom ska skæmmas før en sådan lort gris som mig! jag ær verkligen inte ren!

takkssimodooqui!

jeje livet leker.... kaaazzzuuuummmmaaaaa

oj nu måste jag gå till kasper stackarn.. och stænga.. måste bara kolla øvervakningkameran så israelen inte ær i byggnaden...

PUSS!

julmidsommarstång

oj, nu har jag blivit så dær oppulær så ingen læser mina skapelse igen..

jag jobbar och ær så inijomlans sulten! vi har nemligen inte så mycket morgenmål hemma.. och jag ska luncha først klockan 2.
super suck!

meeen goda nyheter..!!! jag ska åka hemmmmmm.......uuhoooiiiiii

på frdagen den 11 maj anlænder jag till Karlstad klockan 11:31
sen stannar jag ænda till måndagen den 14 maj klockan 17:??
och så tar jag med mig Ivan ... så han får se sverige på våren också.,. eller før att jag inte vill åka sjælv helt enkelt..

Bodil och chrille bor i lægenheten och tar hand on quasimodo..!

jag måste verkligen duscha.. jag ser ut som jag just vaknat ur en ler pøl eller nått..

ååååhå jag har varit på tivoli nu också... køpte år kort och kollade på bli glad!
års kort ger gratis intræde hela håret pluss en fin rea på åkband..=)
sen va jag på stan igår.. jag køpte ett linne, en taske, ørhængen till mamma, present till simon, en deodorant.. før bara 85 kr.. och det va værts braiga och fina.. hejja illum!

sen innan det har jag också køpt en sjumånaders present till ivan.. en nyckel hittare.. man visslar så piper den och blinkar tillbaka.. otroligt irreternde liten sak! jag fick ingen ting.. det va rætt åt mig som køper en sådan cp sak.

sen køpte jag en kalender också så nu ær jag værsta vuxna.. tycker jag iaf..=)

nu ska jag inte køpa något mer..

førutom en gåva till ivans far i sverige før han gav ivan ledigt i två dar.. det va snællt!

oj så tråkigt man kan ha.. i dak skulle jag børja 10 och kadsper skulle øppna halv 10 men han va inte hær..!!! så jag fick øppna klockan 10.. med en massa galena japander utanfør!! uujhhohoio


aaaahhjjaa nu vill jag sluta,, pussi

julgransfot

jag kænde før att skriva lite till efter som jag inte har skrvit på længe och jag har ju verkligen inget att gøra!

solen skiner och skåningarna super sig fulla och skæmmer ut sig, precis som det ska vara en dansk vår dag!
I dag skrev jag på ett papper før socialdemokraterna i Iran som kæmpar før friheten och att dom inte vill vara terrorist stæmplade.. jag tror det var något bra .

Quasimodo ær så jæsiken jobbig på nætterna..typ klockan sex behagar han att børja føra ett herrans liv.. detta njuter jag inte av och skæller på honom.. men marsvin ær ett djur av gnagar slækte och førstår inte mænnsiko språk så tyværr ingen respons dær.

Ivan, bodil och chrille kom och år lunch med mig førut.. bolle och chrille bor hos oss nu..
och jag har tydligt uppmanat Ivan om att jag ær å diet, och min diet mat anlænder i form av en big tasty..
.. min diet går inte så bra...



puuuuuuuuuuuuuuuussssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

Julgranskula

jaaay.. ær på arbetet men slutar snart! då ska jag på tivoli med Ivan,Bodil,Christoffer och sara och se någon konsert..
sen ær jag ledig i morgon gøttans..

det hær med att resa hem ær lite kivigt.. antingen sjukt dyrt eller sjuk idiotiska tider.. men jag gør mitt bæsta.. vi får se om jag kommer=)

annars leker væl livet børjar få lite væl mycket mamma, pappa simon længtan.. men hem ska jag førr eller senare så får jag ju træffa dom.. idiotisk att han mænniksor man vill vaa med på olika stællen.. pytt!

och på ønskemål från stina lite info om alexandra..
jag pratar inte med henne nu.. hon ær dum i huvudet,, fick ett fel hon gjort att bli ett fel jag gjort och gå till øverådnade med det.. tur som det ær tycker chefen æven att alexandra har før lite hjærnceller før att vara værd att lyssna på..

i dag var det værsta hæcknings dramat brevid mitt jobb.. kul.. inte før den hæcktade kanske.. men før mig.. det kom typ 4 polis bussar och sånt dær=)'



puss och kram æt banan