MAGALUF

Tillbaka från Turkland, eller från Magaluf som vi så gärna ville att det skulle vara. Och så klart vill vi ngt så är det så.

Magaluf är ett bra Land, första timmen i den nya landet haglade det och blåste så jag trodde döden var nära, Nej okej det trodde jag inte men jag trodde kanske att vi skulle få tillbringa stora delar av våran semester på hotell rummet. men stormen blåste över som den alltid gör. Solen tittade fram resten av veckan.

Börjde med att gå till den största bästa hamamet vi kunde bli på lurade, nej va kul. bastu, eakalyptus bastu. steam bastu, lerbad, skrubb, jacuzzi, massage, ansiktsmask.
Efter skrubben låt halva jag kvar på bänken, det var lite äckligt. men det var det värt.
I ler badet skulle en glad turk ta bilder på oss i olika fina poser. det va dom värsta bilderna jag sett på oss ever. snygga var vi inte!
Sen en olje massage som var lite för erotiskt för min smak, masören typ kollade på mig med kärleksfulla ögon och suckade romantiskt medan han maserade mig lungt och stilla, jag hade ju hoppats på lita knakande och knäppande men ikke..

jaja sen ut i natten, det blev en vild kväll. med bardiskdansande , många drinkar. och ca 1233243 sårade turkar.
Som en Turk så fint uttrykte sig några dagar senare - Lita aldrig på svenska flickor..

sen blev vi trötta, hittade våran strand turk som tog hand om oss om dagarna med mat och dryck och bäddar, enbart i utbyte mot lite pengar..

hittade våran bedårande homo turk som gav oss mat och glädje... med sina utstryrslar..

Vi hade en bra resa.. och nu är det tid att resa vidare..

vi kanske ses!

Puss

hejdå

nu åker jag i två veckor. ska bli alldeles alldeles underbart!

väskorna är packade, jag är klar men först ska jag på barn kalas hos judilyn och drink afton hos akerbrygg tjejerna. sen bär det ivääääääääääg!

puss

Mattegeni?

Företsen en sak till..
När jag fått en sak på huvudet så kan jag inte sluta tänka på det, Hjälp mig!

8 mynt, ett är falskt och det väger mer än dom andra..
Du har en balans våg. på 2 vägningar ska du räkna ut vilket mynt som är det falska.  . .

Nu får vi se vem som är smartast =)


Fitt Torsdag

Hejhejhejhej!!

Sitter här och väntar på att Gerdan ska komma hem från jobbet, Hon slutar nämligen hela 22:30 idag oo!
När hon kommer ska jag klappa lite på henne och försöka muntra upp henne så hon får känna lite glädje den här dagen.

Stämningen på mongolitten har nämligen varit lite dålig dom 2 senatse dagarna.. Jag och Gerd har till och med haft ett litet gräl.
men nu försöker vi finna tillbaka till den nyförälskelse vi kände en gång i tiden den måste ju finnas där inne någon stans bubblande och sprudlande..

Blottar onsdagen blev ingen blottar onsdag blev mer en kram onsdag eftersom alla var så deppiga så vi gick runt och kramades för att få lite värme och kärlek..

Idag har vi febrilt försökt komma på vad det var för dag. Tror just Gerd kom på det.
Hon skickade sms: Kom just på vad det var för dag i dag, Fitt Torsdag!!
Tror hon har rätt...

Men en arbetsdag kvar och sen kalas på lördagen och sen bääärrrr det av! LYCKA!

Och i morgon blir det en bra dag, det känner jag i hela kroppen!!


Blottar Onsdag.

Har hitils varit en bra vecka på Monolitten, Gerd la nivån när det första jag ser när jag kommer in på jobbet på måndagen är Gerd som står inne i kylen med en bunke på baken gör en konstig dans och sjunger -Vi har fått leverpastej!!..

Sen har det bara rullat på med kissande Uyen, rapande asiater i hissar, en massa dans och skratt

I går hade vi taffs Tisdag på jobbet, det var ganska bra förde oss närmare varandra. Glad är jag dock att Mathias valde att inte berätta för Diego om detta.. kunde blivit otrevligt.

I dag är det Onsdag, och då Blottar onsdag. Mathias la ribban redan i går kväll när han monade på karl-johan men jag har en känsla av att alla våran älskade Johan inte kommer banga på att vara värre..
I dag ska vi få skåp och tvingas använda garderoben långt bortistan, detta tyckte inte jag var jätte kul, Så jag sa att om jag får ha ett rosa hänglås så slutar jag!
Tro sjutton det fanns rosa hänglås.
Så nu har Gerd förhoppningvis hängt upp dom där nere.. 4 rosa hänglås på rad. Jag, Gerd, Lina och Lisa..Ljuvligt.

På söndag åker jag till turkiet i en vecka! har fått kontakt med både Enver och Babak så förhoppningsvis får jag träffa dom båda där nere.. vore hemskt trevligt!
Sen åker jag och Lillen vidare .. första anhalten är köpenhamn sen vet inte vi.. men ibland är det skönt att leva ovist!

Föresten mamma! du vet dom där Is Te jag köpte i Grekland för typ 0,6 euro, det är hur drygt som helst. har använt en halv påse och druckit säkert en 10 glas eller nått! bra va!

Puss!


Jag och min stora syster Lina.

Hejhopp!!

Det är tur att jag är som en guldfisk. Annars vet jag inte hur jag skulle stå ut i denna misären men efter som jag antagligen är släkt med guldfiskarna på någotvis så klarar jag mig galant.
måste fråga mamma om vi har några guldfiskar i släkten.
Nej skämt och sido .. det här med att tappa bort saker är ju aldrig kul men vad gör det egentligen..
det var ju bara matriella ting. tänk om det var kate jag hade tappat bort eller nått, då skulle jag vara riktigt ledsen.

Jag är glad ändå.. Jag har Vääärldens bästa vänner varenda en av er vill jag skänka all lycka i världen. Tack för att ni finns!!

Nu ska jag måla mina naglar för det är världens bästa vardagslyx! I dag blir det lila! synd bara att jag grillar bort det så fort jag kommer till jobbet.

Mammsi plutten! ring mig så fort du får möjlighet.. vi har ju bokat resan och allt.. jag måste informera dig.. jag tror du kommer sucka ljudligt när du hör vilken våran första destination är! hihi

Puss

doh

orkaaaaaaaaa...........

men sluta äta så mycket ruccola, märker du inte hur frän du blir i magen?

godafton.

Dagen har varit bra. jag gillar mitt jobb igen. försökte släppa lite funderingar i dag om att ev finna mig något annat. slutade med silent treatment och att bli pepprad på alhgrens bilar. ska nog inte göra om det på ett tag...

Känner att jag har på tok bra vänner på denna knäppa arbetsplats för att kunna lämna dom. Det är ju mongolitter, Jag är ju en Mongolitt varken sig jag vill eller inte.

Gerd min trogena bundsförvant har börjat tänka lite healthy, Ja OM hon har. Hon har ruccola i ALLT!                 Det sätter tydligen i gång matsmältningen. knäpp hon. men men jag är inte den som är den och tänkte hänga på. Det gick inte så bra. jag åt mig mätt på alhgrens bilar och sen en grillmacka dock med spenat på, för det är också bra har Gerd sagt.

Såg nått kul i dag på min timmelista där mitt namn stod. någon hade ringat in Siri gjort en pil och skrivit WTF!?
(för mammas skull förtydligar jag detta "What the fuck!?")
Har försökt gå till botten med vem som gjort detta men utan resultat, någon som vill erkänna?

så avslutningsvis tänkte jag slänga in några bilder från kalaset. förlåt lillegerd att jag snor dina bilder hela tiden men jag tar ju inga egna och bilder är ju lixom kul att ha med i bloggen.


Jag i party hatt och lillgerd present ! Ring for refill.ps. min pose är på grund av att jag fick dubbel haka på dom 2 tidigare bilderna,ville vara säker på att undvika detta ds.


Lillegerd i en annan present, ankbadhatten, ska självklart användas flitigt, efter som jag har en fin propeler mössa så kan vi ju ha dom ihop. Se hur ledsen jag är, när är det min tur att fylla år?

 

Nu får jag tacka för mig klockan är nyligen slagen 23:00 och jag ska upp 03:45.

PUSS


den när det blåser och dom tar självmord

Har varit en slapp dag i dag..


Jag och Sandra mötte upp Gerd vid staionen så gick vi och satte oss på peppes pizza, jag skulle var sund och äta sallad. Maten jag åt hade sallad i namnet men jag vill inte påstå att det var en sallad.
gott var det i alla fall.
Det luktade jätte mycket kiss där vi satt och så var vi omringade av flugor. kunde varit trevligare..

sen gick vi hem och för att se på film och äta lite tårta.
vi såg 27 dresses den var lite fjantig, jag kom ändå på mig själv att ligga och fnissa lite förtjust när dom fick varandra.
Sen såg vi en film som Jenny nog inte viste vad den hette för på skivan stod det "den när det blåser och dom tar självmord" Det var en hemskt konstig film. men Sandra ville se en splatter film och det var det kan man lungt säga..


Nu funderar jag på att gå och lägga mig.. lovat att jobba 2 timmar extra i morgon, inte för att det gör så mkt har ändå inget bättre för mig..

Godnatt

En fin dag. Johan, Gerd, Jag, Albin och två tjejer


uff

ojojo..

nu får det nog bli lungt och harmoniskt svensson liv en tag..
Gå till jobbet , gå hem titta lite på tv , sova , gå till jobbet .. ev dricka en kopp kaffe om tiden till låter men kommer nog vara mycket upptagen med att tvätta och städa och andra nödvändigheter ..

och jobbet.. har aldrig varit så osugen på att sätta mina fötter på denna fördömda mark som jag är just nu. .
Allt känns sugit, alla förbannade intriger, väldigt omotiverande arbtesuppgifter och så kommer det bara en massa nya glada människor hela tiden tar vakterna jag vill ha, jag känner mig som en sur bitter gammal kärring som vill att allt ska vara som det alldtid varit.

Nu ska jag se på OC och äta en macka och sen ut i solen och dricka kaffe med några gerdar!

LilleGerd!

I dag fyller världens bästa LilleGerd år!!!

Egentligen så gör hon inte det utan hon fyller år på Julafton, men är man så bra som LilleGerd så ska man ju självklart ha en alldeles egen dag någon annat är det inte på tal om.

Så i dag fyller det lilla vidundret år, hon har dock tagit det här med att välja själv lite för långt och vill gärna välja ålder också, men det tror jag nog att vi får sätta ner foten hon kan ju inte förvirra oss med att fylla 20 i år och 23 nästa år osv, Jag har haft stora svårigheter med hur många ljus jag ska köpa till tårtan tillexempel.

I kväll ska vi då ha The födelsedagkalaset, det ska finnas allt man någonsin drömt om att ha, prinsessor och döskallar, rosa, glitter, dimanter och den ska avslutas med våra allra vildaste danser som övningsköra och stolpdansen nattten lång .... kommer bli sprakande, skimrande och magiskt!

därför borde jag inte sitta här och skriva utan sätta i gång med allt detta för delar man en röv på foten med någon då får man fixa sådant här. ..

 


LilleGerds Röv:)

Jag och LilleGerd en Fredags kväll när vi drömmer oss bort i vimmlet i baren på andra sidan gatan.


Tack Gerd


Dom 4 Gerditörerna!


LilleGerd, HästGerd och Gerd!

Gerd och Gerd!

Tack Gerd tack!

Daggmask

Just nu skulle jag verkligen vilja vara en daggmask! En daggmask kan inte vara förkyld och ha ont i halsen. Ett daggmask behöver inte jobba för att klara sig. En daggmask kan inte höra eller prata eller se. En daggmask känner ingen saknad.
En daggmask har bara sig själv att tänka på!

Men å andrasidan kan inte en daggmask gå på barrunda med HästGerd eller gå på Lillegerd födelsedagskalas i morgon man kan heller inte ha en massa gulliga vänner. typ dom som kommer och knackar på med en öl i fickan bara för att muntra upp mig när jag satt i soffan i underkläder och vräkte i mig godis och kände mig som ungkarlarnas ungkarl. Jaa Malin har åkt i från mig en vecka, känns ungefär som the love of my life eller min mamma har lämnat mig.
En daggmask kan inte heller drömma om johnny depp som jag gjorde i natt mmm...!

Jag vill nog inte var en Daggmask mer ...