Söndag.

Söndag.
I går var jag ute i svängen med fröken granath. det var mycket trevligt. Hon fick kanske träffa lite mycket jimmi persson på en gång. men annars en gidigen kväll.

Nu har jag Söndags shoppat lite, nu blir det Söndags middag men bror och mor.

sen bär det av mot Oslot. Är faktiskt inte alls sugen på att åka tillbaka. men men jobbet kallar, den skitiga lägenheten kallar. och Maddes avskedsfest/födelsedagsfest kallar och snart kallar London också.! Det blir nog bra!

Puss




Se så förväntasfull och glad jag är.. förtsa bilden väntas Julmiddag 2009 och andra påskmiddag 2009 mummms!

<3

Kan man bli annat än Förälskad....:)



*)

Lägg märkte till vilket aktiv bloggare jag blir när jag är hemma.

I går var vi på Dyngkåt och hur helig som helst. Det var roligt! jag skrattade, jag kände igen mig, jag skrattade, jag  kände inte igen mig så mkt på föda barn delen men jag skrattade... Det var Kul helt enkelt.

Nu ska vi ner på stan snart och jag kan dra tummen ur röven på mig själv och börja göra mig klar, uhu köpa lite viktiga saker som man köper när man är i sverige, som hårfärg, öl , mascara , öl. ja ni fattar.

Sen ska mammi och jag äta ute ngn stans faaancyyy.

Börjar dock oroa mig för min mamma, hon sa just att hon ville köpa Tran !? Oroväckande känner jag.

Läste just att fröken grantah var i k- town trevligt trevligt. kanske har jag vänner där ute trots allt!
Vi får får se om det kan bli ngt möte utav det! vore ju himlans skojj!

Guld tog vi inatt också, vi tjejer måste ju helt enkelt vara lite bättre än killar..=)


Riktiga Elit idrottare.




<3

:)


hem

Hej och välkommen.

Nu är jag hemma i Karlstad, rätt gött faktiskt. Hade tänkt att ägna den här tiden till att bli tjock och bara ha det gött. men satt just och kollade på några bilder på mig själv, så nää skippar nog det där med tjock.

men gött ska jag ha det. tänkte använda tiden till att tänka lite också. ska jag vara helt ärlig så vet jag varken ut eller in just nu.

Så ägna tre dagar men mig själv och min familja utan några andra kanske kan ge mig ett litet uppvaknande vad jag egentligen vill göra med allt.

Just nu går jag runt i mina gräsligaste pyamas byxor och en sälen tröja och bara njuter av att vara ensam.
Kollar lite på sex and the city i mellan åt. Tänkte ringa mamma snart och ev börja fundera på att klä på mig, vi ska ju faktiskt på föreställning i kväll jag och mamma:)

men först lite diam choklade och sex and the city..

Puss

Matt.

jag blir så matt. sitter på jobbet min rast ær slut om 6 minuter sen ska jag jobba 3 timmar till alldeles ensam. efter som internett i vårat hem ær en katastrof så har jag suttit och gjort viktiga internett saker på min rast i stællet før att æta eller andra vettiga saker.

efter jobbet vill jag helst bara hem och dø men se det går inte før det ser det ut som det varit værdskrig och mer ska det bli før ikvæll ær det fest igen, docjk inte før mig som børjar 6 i morgon! MATT!

puss