Herregud vad glad jag är...

Hallå! I dag har jag jobbat och stått i på en helt ny vakt.. men jag lyckades även hinna med att med Kates hjälp skriva en liten sång som ska hjälpa till att muntra upp mig när jag tycker synd om mig själv. så här går den:

Herregud vad glad jag är för mina armar och ben, Herregud vad vilken tur jag har som kan höra och se, Herregud vad lycklig jag blir när jag får skratta och le..

Det var väl en vacker sång?

I morgon är det Jag,Kate och Lina på jobbet.. nice..!!

nu ska jag försöka ta reda på vad som hänt på svenska föreningen, gick förb där förut och det va en massa brandvillar och ambulanser och polisbilar..

Hade!

forts påsk pyssel!

japp nu har vi pysslat klart! har tagit några hemskt fina bilder så att ni ska kunna njuta av det fina resultatet precis lika mycket som vi gör!


Jag redo att börja pyssla!

Jag djupt besviken över att Malin blev färdig före mig!


Fääääärdig!

och titta dom blev kära i varandra..!!!


påskpyssel..

Direkt från påsk pysslandet hemma hos malin. sitter nu och väntar på att min Höna ska torka och jag måste säga att den är ju inte vacker medan malins tupp är alldeles bedårande!
Innan så satt vi i mörkret och dinerade och såg på direkt sänd tv från globen och väntade på att dom skulle tända globen igen. Ganska hög nörd varning på det kanske.

Så festar vi till det lite med Bris mango papaya och chili nötter för i dag är det nämligen ett helt år sedan Malin tog körkort, Stort grattis till henne!

Hände en hemskt kul grejj med min mobil i dag föresten.. när jag skulle ta upp den och ringa upptäckte jag att den var helt spegelvänd, klockan, alla bilder, nummer, alla sms, höger var vänster och vänster var höger ja ni fattar grejjen..
CCOOLLLLTTTT! men nu är den återställd igen!!

yeah yeah tillbaka till firandet och pysslandet...

Video Leje

Efter två koppar nypon te och ett antal förlorade kortspel är jag hemma igen.. det där med café sör lade jag snabbt ner när jag insåg hur trött jag faktiskt är..
men lika bra det har tänkt att gå upp ganska tidigt i morgon och hinna med lite syslor innan jobbet och så klart en fika med Bullis.!

Jag och Malin har förövrigt hittat ett nytt video hyr ställe, det är en typ krudisk man i sina bästa år och nog en av dom otrevligaste affärsbiträden jag någonsin träffat men jag och Malin gillar honom.
Första gången Malin var inne och frågade vad det kostade att hyra kollade han på henne upp
i från och ner som för att bedömma vad det skulle kosta och sen efter lite fundering svarar han 35!
Så nu i går när vi var där gick jag in först för att fråga vad det kostade medan Malin gluttade på mig genom fönstret.
Jag gick in gav honom ett sött litet smil och frågar va det kostar att hyra, han tittar på mig som jag är dum i huvudet och börjar sedan prata i telefonen på ett främande språk. efter en litet stund tittar han på mig igen och säger. Ja?!
- eeh ja jag frågade bara vad det kostar att hyra en film.
- mm ja 35!
Så okej han lurade oss inte där eller så ligger jag och Malin på samma hyra film pris nivå.
I alla fall så hittar vi en film vi vill hyra och ska betala och anmäla oss eller vad det nu är man gör, Malin lämnar fram sitt svenska legg..
- svensk?
- Ja..
- Har du inge norsk!
det hade hon alltså inte så jag prövar med att lämna fram mitt legg.
- Var bor du?
- Thorwald meyers gade 46
- inte HÄR?!
Ja alltså jag bor väl inte brevid video butiken det är väl en promenad sträcka som tar ca 4 minuter och det är tydligen på tok för långt för honom så han vill ha Malins legg igen.. hon har nämligen en promenad sträcka på kanske två minuter.
Sen blir det lite komunikations svårigheter så han får både Malins person nummer och adress helt fel men vi får i alla fall hyra filmen..

Sen när jag ca 2 timmar senare ska lämna tillbala filmen på hem vägen är han helt som förbytt..
Han nästan vrålar Hej Hej, Tack Tack, Hadeeee Braaaaaa, Trevlig kväällllll..!!!!

så nu har vi alltså en ny stammis film uthyrare...

åh kära nån då..!

Kära nån! satt i går och slö tittade lite på svenska nyheterna så kommer ett inslag att det hade varit ett väpnat rån i Karlstad. dom visar lite bilder och plötslig känner jag igen affären. det var ju Pekås i viken, där min älskade lilla Emma arbetar. Jävlar utbrister jag och kastar mig upp ur sängen för att ringa Emma för att se om hon lever! nu blev det viserligen inte något skott avlossat men ändå. fick till slut tag i Emma och jag kan uppmana alla att hon lever och har det bra, hon var nämligen ledig. Puh!

Annars har jag ganska nyss kommit hem från jobbet... då var förtsa dagen av 9 dagar i rad avklarad.
stog och tittade lite bittert ut genom fönstret på det soliga vädret som jag visste skulle vara borta när jag väl blev utsläppt från mitt fångenskap.

Sen måste jag säga att jag börjar bli lite orolig för Uyen för några månader sen tjatade hon om att hon tyckte att jag var lik Scarlett johansson och i dag tyckte hon att jag var lik Angelina Jolie.. ja kära nån mycket ska man höra innan öronen trillar av..
Sen sa Chrisoffer att var en avgnagd majskolv, det kändes mer jordnära:p

Gjorde bort mig lite smått framför en kö med kunder när jag skulle laga en sådan där sprut grädde och lyckas trycka in knappen så det sprutade en massa grädde rakt upp i anskitet på mig ,då kände jag att det var dags att gå hem...


nu sitter jag och väntar på att Malle ska bli klar med vad hon nu håller på med.... sen ska jag träffa henne, funderar på att bjuda in mig själv till café sör senare i kväll med Bullis och några till om jag fortfarande har energi kvar då.

men men hadeeeeee braaaaaa..!

cool eller inte cool det är frågan...

poh vilken helg, jag är helt slut. Nu är det jag som får skärpa till mig och ta tag i mitt liv igen.
Ingen ide att va skötsam hela veckan om jag ska förstöra allting när det blir helg.
men började faktiskt redan i dag med att bli det nya sunda jag.

Mötte upp Malin vid 12 tiden för en frisk tur i det vackra vår vädret, jag hade till och med tagit på mig mina solglasögon och gick och kände mig hur frän som helst. tyvärr är jag lite feg och dom åkte av ungefär 2 minuter senare men det var ju i alla fall ett litet framsteg.
Sen tog vi alla fall turen ner till Karl-johan där vi satte oss ner en stund på UB och njöt i det fina vädret. Faktiskt så var det inte så fint väder men när man varit i norge ett tag så blir man inte så kräsen om det inte kommer regn eller snö från himlen så är det fint väder. Satt och skrattade lite åt en galen trumpet man och beundrade folk för hur otroligt roligt klädd man vara.
Sen gick trippen vidare upp mot majoren där vi tyckte att det skulle vara ganska fränt att ha en kaffe i handen när vi gick. förvånadsvärt svårt att gå och dricka kaffe faktiskt specielt när koppen är så varm att man knappt kan hålla i den. Jag såg nog inte så cool ut som jag hade hoppats på när jag gick med min kaffekopp mellan tummen och pekfingret för att inte bränna mig.
Sen blev vi lite trötta igen och bestämmde oss för att sätta oss ner på en bänk i solen, nu var det faktiskt sol.
så var vi så där coola igen när vi satt där och glassade och spanade men vi förstörde det tyvärr ganska fort genom att tycka att vi var så snygga och tuffa att vi var tvungen fottodokumentera detta ur alla vinklar.

Sen promenarede vi lite till, sen köpte Malin en påsklilje lök, vi planerade lite att vi ska måla ägg i påsk och plocka lite videung och hänga upp det i, och att vi ska ut på mission sno vårlökar ur rabatter.
mm  när jag lägger upp det så här så inser jag att jag och Malin är nog ganska ocoola faktiskt men roligt det har vi=)
Det var i alla fall en hemskt trevlig förmiddag och jag önskar att alla dagar kunde vara så här.

Nu ska jag nog ta mig en kopp med vitamin berikande nypon te och sen in i duschen och skrubba mig blodig.. nej det ska jag inte göra men lite skär kanske....
sen ska jag nog hem till malleballe och störa henne i hennes husbestyr!

Puss OCH Kram


hihi

Här är ett av köpen jag gjorde i dag! Vet inte vad det är med mig och klänningar men jag kan helt enkelt ine låta bli.. men den är i alla fall inte svart=)


VÅR!

Nu är våren äntligen här! underbart!
Det måste vara den bästa årstiden! , Det pirrar och killar i magen man går runt och känner sig alldeles förälskad, man sätter på sig på tok för lite kläder och lyckas gå och bli förkyld på kuppen men vad gör det när solen tittar fram kan ingen ting vara fel!
Bara det att jag i morse vaknade av mig själv klockan 8 och kände mig alldeles utvilad och pigg!.. mötte Julia på en fika på kb vid 10 där vi satt i solen och glassade ett tag med våran mellan dagens kaffe, Vi är sådana stammisar där nu så det räcker typ med att vi går in på cafet så har dom redan gjort i ordning vad vi ska ha=9 Jag måste dock bli modig nog att börja använda mina solglasögon även om jag känner mig fjantig i dom.
sen tog jag en tur ner på stan och kollade runt lite, handlade lite onödigheter. För det är också en sak våren för med sig, mitt shopping begär!
sen var jag tyvärr tvungen att åka till jobbet.. och då tog det roliga slut. uhuu..
men ny dag i morgon .. möta julia på kb vid 9! sen ska jag jobba men bara i 4 timmar och sen ska jag förhoppningsvis möta Josefiiin och ems på stan och senare blir det utgång..
sen är jag ledig lör,sön..
plötsligt känns allt mycket ljusare...

kanske en hund...

På jobbet härom dagen kom det in en människa som jag aldrig träffat förut som skulle hämta mat och i ställer för dom vanliga hälsningsfraserna typ Hej, säger hon: Jobbar du i dag?
- Nej jag bara står här i arbetskläder och brer mackor även om jag är ledig....
Ville jag svara men log lite stelt och svarade i stället : Ja..

Varför gör jag så svarar något helt annar än det jag helst vill svara..

Jag kommer i håg när jag var några år yngre och hade varit på Jullov, när jag kommer tillbaka till skolan kommer en kille som jag var ganska förtjust i fram till mig och frågar om han kan få en Jul kram..
Jag känner hur det börjar pirra och sprudla i kroppen och jag vill bara skrika JAAAAAAA
men i stället svarar jag : Nej!

Det är som när man var liten och en kille i skolan retades och slog en lite extra och blev ledsen och man gick hem till Mamma och berättade och Mamma svarar men lilla gumman det är bara för att  han är kär i dig.
och man tyckte mamma var helt ute och snurrade han var ju inte kär han var dum.

Så har man gått och blivit precis lika dan själv, inte att jag går runt och slår någon som jag är intresserad av men istället för att vara lite extra snäll och visa att man är intresserad gör man raka motsattsen av vad man vill göra.
Man är otrevlig, nonchalant och låtsas som man inte bryr sig....
helt idiotiskt.. för inte skulle jag bli intresserad av någon som var otrevlig och nonchalant mot mig..
Och jag har vet att det inte bara är jag som beter mig så här när jag gillar någon utan jag har flera vänner som gör precis samma sak....

I bland önskar man nästan att man var en hund domt värkar  ha det så lätt.. dom hittar någon dom vill ha så går dom rakt på sak inget spelade där inte!

Nä skärpning livet är på tok för kort för detta fjanteriet!


mys

aaah kom hem från jobbet efter att ha jobbat i 12 timmar och får syn på mig själv i spegeln och jag såg rent förjävlig ut.
påsar under ögonen, alldeles blek i ansiktet, håret alldeles stripit, tort och platt...
UUUGGGHHHH tänkte jag...
så kan vi inte ha det!
så nu har jag haft ett litet hemma spa..! först skrubbade jag, sen hittade jag någon spännande dusch kräm som skulle ge energi, mycket behaglig.  sen smörjde jag in mig med alla krämer jag hittade.. Jag har nämligen väldigt mycket krämer..
Nått med vitamin i ansiktet, sen en nagel förstärkande handkräm, en mjukgörande fotkräm, aloa vera kräm på kroppen + någon mjukgörande mjölkkräm och en slags hårkräm som skulle ge håret ny kraft och lyster. Låter inte det bra så sig?
Sen har jag bestämt att jag ska sola i morgon efter jobbet och inom någon av dom närmaste dagarna låta julia agera frisör på mig.

Nu sitter jag här och myser framför Så ska det låta och är ganska nöjd.....


Ciao

Våren?!

I går sken solen och jag kände att mina stämmband började pirra för att brista ut i ett rejält vår skrik, men tji fick jag när jag vaknade i morse i hopp om att möta ännu en solig dag möts jag i stället av att det snöar! och det har det gjort hela dagen!
Och Lina som bestämt att den 15 mars är det vår och jag får inte under några som helst omständigheter ha på mig min vinter jacka efter det. Jag kommer frysa ihjäl! får nog gå och se om jag hittar en riktgit varm "vår jacka", man fick iofs ha vad man ville till vår jackan....
Om jag har en jätte tjock tröja, långkalsonger (ja Lina! tvingar du mig till detta tar jag fram mina lång kalsonger igen!), mössa, vantar. mmm jag kommer se ut som en Michelingubbe...

men nu ska jag gå och träna på mitt vår skrik, så det blir perfekt när det äntligen är tid!

Puss och Kram!

Söndag...

Godmorgon.. eller Godmorgon, Godmorgon klockan är snart 5 men jag har inte riktigt stigit upp ännu och har inga planer på att göra det heller. Jag har planerat att stanna inne hela dagen jag har inte det minsta lust att gå ut i snö ovädret som har börjar där ute. och jag behöver inte heller, Härligt!

men jag ska försöka undvika detta med slö titta på tv, kom på mig själv förut med att ligga och titta på Sygehuset maraton och jag tycker inte ens det är särskilt bra.
jag pratade lite med Bodil om det, Varför gör man så? Ligger och slö tittar på något man inte tycker är bra, Så går man och hämtar något att äta i pausen och när man kommer tillbaka kommer man inte ens ihåg vad man tittade på..
Sen går man och klagar på att man aldrig har någon tid över...

Men jag hoppas iofs på att Malin ska komma tillbaka i dag och då måste jag nog gå ut och träffa henne en sväng, men det är det värt! sen är det Beck i dag också!
åå härliga mys Söndag..!

Jordebär

Nu är jag hemma igen efter att ha fikat med Josefin. Men först köpte vi lite vin som vi ska ikväll på våran tjej kväll, sen slog jordebäret sönder en flaska så nu har vi en flaska mindre. det var ju lite dumt gjort=)
men det ska bli trevligt i kväll, vi ska laga mat, dricka lite vin och prata en massa strunt. sen får vi se om vi går ut eller om vi bara stannar hemma..
men nu ska jag göra mig iordning så jag hinner få lite kvalitets tid med min gudson Nikki innan Lina kommer och norpar honom!

Ha en bra kväll..!


Festiiivaaaallllll!

haha vilka vänner man har, Bodil vill hemskt gärna att jag ska följa med henne på Roskilde Festivalen och hon försöker övertala mig på olika sätt men det här var nog ren bästa hitils=)

Jag har en plan,
en plan om festival,
vill du följa med mig dit?
jag vet vi kommer få det fint!
tusen skratt och lite lera
du kommer vilja stanna mera
säg ja till en vecka med mig i ebbes hemstad
vi kommer träffa massa folk som står i rad

(för att ta kort på oss när vi kissar som sist)

Nu har jag ju rimmat så fint och allt
att tacka nej av dig vore väldigt kallt
så säg ja så köper vi biljett
släpa inte med dig skorna med stilett

Vi kan du och jag dela tält
och jag lovar att vid det laget har snön smält
Kom igen, sluta sitt med samvetskval
följ med mig på FESTIVAL!

Åhh Bodil jag vill hemskt gärna åka på Festival med dig.. men varför just Roskilde?

=)

Hallå!
Nu har jag varit och helg handlat för 384 kr, köpt så mycket att jag skulle kunna stanna inne i lägenheten hela helgen om jag vill.
men det vill jag inte! I morgon ska vi ha tjej kväll, laga mat, dricka lite vin och snacka en massa trams. det ser jag fram imot. sen blir det antagligen en lugn söndag. sen på måndag då jag också är ledig hoppas jag på att vi ska hitta på något trevligt.  sen kommer ju malleballe tillbaka också så jag kanske får se henne på kaffe?

Nåå ska jag laga mat.. sen ska jag försöka få se på two and a half men.

har förövrigt fått en ny vaffo låt.. den är hemskt uppmuntrande!

Balladen om Pippi,Rasmus och Ronja. lyssna på den!


Bye bye


Gnäll

oooo ännu en dag över..
Det går inge vidare för mig nu måste jag säga.. 
ingen lust att gå in på detaljer men det känns lite som allt är på väg att gå åt skogen... börjar fundera på om det inte börjar bli tid att sätta punkt här och fortsätta på ny kula någon annan stans..
men men..

Fick en härlig utskällning i dag också. som pricker över I't lixom.
En man hade hittat 3 små flugor i sin mat, mat som han hade ätit upp, tallriken han visade för mig bestod bara av pytte lite sås och 3 flugor.
I alla fall var han väldigt upprörd och eftersom ingen annan hade lust att ta detta så fick det bli jag.
Hemskt kul slut på dagen måste jag säga...

Nej! nu ska ni inte gå runt och oroa er för mig. det är bara jag som är lite förtjust i att gnälla av mig här på bloggen...

Hade braaaaa!

Dirty Sexy Money!

ÄÄääääääntligen hemma! Efter en inte allt för angenäm dag på jobbet.
Gick och tyckte ganska synd om mig själv på vägen hem och lyssnade på min ipod som Madde har laddat på åt mig.
så kommer i alla fall den är låten på.

Stackars den som inte bryr sig
stackars hon som aldrig fryser
och alltid får vad hon vill ha
Ja stackars hon som har det bra


Jag kände mig plötsligt ganska fjantig..

Men nu! Dirty Sexy Money..! JAAAAY