juletid.

Godafton.

Första dagen på jobbet efter 3 dagars ledigt känns alltid lite trög, började dock dagen med årets julefrukost med en jätte portion med gröt, lite glögg och årets julklapp. I år fick vi något så fantastiskt som 4 aprikosa handdukar. Det finaste var ändå att Martin innan han lämnade oss ensamma och chefs lösa att stå på egna ben satt sig ner och komponerat ihop personliga julkort till oss alla.
Det var fint.

Sen hade jag och Lina lite flygplats shopping, köpte två små jule gåvor.
sen var det tid att kasta sig ut på asiaten.

Efter jobbet hade jag lovat att gå hem till familjen Konradsson/källhus och fotografera ett fint kärleks, Jul Fotografi som dom ska ge bort i julklapp. Dit gick jag men sen fick Gerd köpa resten av jobbet. Själv låg jag mest i soffan och tittade på:) men korten blev fina!

Dom har en sådan himla mysig lägenhet dom där två, skulle verkligen kunna tänka mig att bo en liknande men bara lite större..

Nu är det bara några få dagar kvar av arbete och sen är det dax att åka hem till sverige över julen och det ska bli så fantastiskt trevligt att få återse alla nära och kära hemifrån.


chezzzzdodles är rätt gött faktiskt!


backinthedays

jag fick några bilder skickade till mig i dag..
jag är verkligen en bedårande människa..

söt.

tok.

frän.

stilig.

vänner.


snygg.


En liten berättelse ur livet.

Här följer en liten episod ur mitt liv, jag måse skriva ner det för om jag behåller det själv inom mig kommer jag antagligen få skadliga men.

Jo i går var vi på Bör og Börsen en sväng. Jag , kebab hus befolkningen, lillegerds bror med vänner.
Bör oh Börsen är ett ganska speciellt ställe man skulle kunna säga att dom som inte riktigt pasar in i den vanliga mänskligheten går till bör og börsen.

I går var det i alla fall karioke, lokalisarna sjöng för fulla muggar och i bland var det till och med ganska klämkäcka bitar.
Framför den lilla scenen så pågick också lite dans för dom som kände att det spratt så mycket i benen under dom lite poppigare låtarna.
En tjej spratt det extra mycket i och hon gjorde några sjuhelskottas moves som såg ut att komma direkt från mtv. Dock var det ganska underhållande så det ryckte i allas läppar när hon satte i gång med sin egen form av booty shake och break dance.

från ingenstans uppenbarar sig på dans golvet en ganska bastant kvinna med kortklippt hår, den säckiga myskoftan på och den röda regnjackan över, hennes ansikte såg ut att vara härdad av många års intensiv rökning och tänderna såg ut som dom inte borstats på en vecka hennes naglar var dock kort klippta och välskotta med en fransk manikyr ( hur jag vet det kommer jag in på snart)

Hon dansade i alla fall lite med breakdance tjejen, vilket gjorde att det blev ännu mer underhållande.
plötsligt sliter hon sig i från sin dans och kommer fram till oss och säger något i stil med,
 Ni ska inte skratta åt henne blablabla Hon är med mig!
Uppenbarligen hade inte breakdance tjejen alla hästar i hagen och var ute och roade sig med sin hemskt ofräscha omhändetagare. Nåja.

Vi slutar väl skratta då eller så fortsatte vi, jag minns inte. Jag ägnade mig i alla fall åt något annat en stund.
Nästa gång jag börjar betrakta om givningen igen är breakdance tjejen borta men det ofräscha tanten är kvar hon sitter bara några meter i från mig och samtalar med en liten men muskulös turk i 25 års åldern. Verkar prata om någon väldigt intressant, undrar vad dom kan ha gemensamt. svårt att prata på bör og börsen dock med all musik, man får lixom skrika in i varandras öron och det gör dom medan hon gräver in sina välskötta naglar (!) i hans nacke. Nåja. Har man fått i en sig en öl eller två så kan man ju inte riktigt bete sig.

Nu blev jag nog distraherad av något igen för sen slutade jag betrakta omgivningen en stund igen. 
Nästa gång jag tittar dit håller jag nämligen på att ramla av stolen. tamejfan. Dom sitter och hånglar!!
Alltså ofräscha omvårdaren som är MINST 55 och jäkligt schleten sitter rakt framför ögonen på mig och hånglar med en vältränad, hårvax, sliskig , ögonbrynsnoppande turk på HÖGST 25 år!!!

Vartihelafridensdagar är världen på väg!

Tack för att jag fick dela med mig av detta , svårt att bära det inom mig. 
Ikväll Bob Sinclair. 
Puss
 



GODHJUL!

Jag har inte varit jätte bra på att skriva dom närmaste dagarna måste jag erkänna, så jag ska försöka sammanfatta lite vad som sker.

jobbade tidigt lördagen och sov ca 2 timmar den natten ska hem snabbt och sova innan vi ska mötas upp hos johan och matte och ha vårat årliga julbak, detta hände inte sömnen blev lixom inte av och jag var en smula trött i början av julbaket men det va så trevligt så jag piggnade till.
Jag och Matte fick göra snickers och vi var också dom ända som lyckades fullfölja vårat bakuppdrag,
Lina och johan gjorde ett pepparkaks fängelse som bara föll i bitar, Kate och Ivan gjorde kola som aldrig blev hård kan bro på att matte spettsade den med JD. Niclas och Lisa gjorde papparkakor tror dom lyckades åstakomma en pepparkaks pizza och några brända grisar. Sen så åt vi gröt, Niclas fick mandeln, Jag ska absolut vara brudtärna när han och Lina gifter sig.

Nåja sen sov jag i alla fall vad som påstås 3 timmar den natten pga av nattliga telefonsamtal och folk som ska "smyga" ut och röka mitt i natten:) Var inte jätte pigg när jag kom hem från jobbet på söndagen så jag ska skulle ta en liten power nap den power napen blev i 16,5 timmar.
Så i dag var jag pigg!

Nu ska jag dock jobba i garderoben på yatzi i natt så där förstörde jag den utsövdheten. men är ledig i morgon så det är lungt. då ska jag kvaliteta med lillegerd!
Sen tidigt arbete på onsdag, GERD fyller år!, vi ska på visning på en lägenhet!!!
Ut på torsdag efter jobbet och fira gerd med alla mongolitter och andra nära och kära som dyker upp.

Sen Bob Sincliar med dom tufftuffa grabbarna på lördagen. Tror detta blir en bra vecka!

Tack och hej leverpastej