K-TOWN

Kära läsare!
 I dag steker solen mer än i går och jag ska snart bege mig ut till skagensfyr, HA så hette det! och grilla och sola och göra sånt som man gör.
Blidde igen bio igår utan en promenad till mariebergskogen, lite tjuvlyssnade på get a gig festivalen och sen senare tog jag en tur och hälsade på lilla stackars handikappade Emma. hoppas sannerligen att det blir bättre om inte att hon får lite starka grejjer av doktorn i alla fall.

Kollade att hultan tältet var i skick i morse och det var det! så nu finns det ingen ting som stoppar oss! HURRA!

Kanske blir det bio i dag om tiden tilllåter eller så stannar vi bara ute i solen. 
 Glöm nu inte och gratta era mammutar på Morsdag!

Föresten blidde det igen bilresa hem men bussen är bokar 12:20 framme i oslo 15:30

Hadeee

K-town

hehe tack för den fina komentaren där fröken anonym, känner verkligen att du uppskattar mitt bloggande:p

Solen skiner och fötterna svettas här i Karlstad och jag bara går runt och har det bra, gått en sväng på stan med mammi, åt en kämpe glass på torget sen bestämde vi trots strålande solsken att vi måsye se män som hatar kvinnor så det blir våran kvälls aktivitet eller den börjar kvart i sex. Nu lagar mammi middag och jag sitter här... mmm
 
I morgon ska vi grilla och fira morsdag ute på eeh glömt vad det heter men där vid fyren. ska bli mysigt. sen måste jag få tid till mindre roliga saker som att kolla egenom tältet om det mår bra och skaffa nytt pass tänkte göra detta klockan 9 måndag morgon så jag sedan hann med johannas bli och kunde njuta av en solig måndag i oslo med Sandra och malle balle!
viii får seeeeeeeeeeeeeeee!

puss

chicken and cow

hmm vet inte om jag tycker det här med trådlöst är så bra trots allt. Sandra har kommit från Sverige och ska bo hos oss några dagar innan hon flyttar till en egen lya. har längtat lite efter att få komma hem från jobbet och sitta och umgås med Sandra och snacka en massa trams och fjanta oss som vi brukar göra. chicken and cow typ! men nu sitter vi här med en varsin dator på magen och pratar knappt med varandra . Kul!

lägenhets överlämningen gick förövrigt strålande dom sa att den var finare än när jag tog över den så jag får alla pengar tillbaka jaaaaaaaaaaaaaaaaaay! 22500 tjiitjiingggg!!!!! fast mamma ska ha 18000 tror jag .. men svenska då!

Nej nu sjutton ska jag packa ihop den här maskinen och tracka sandra lite så hon umgås med mig!

puss

Flyttat och klart!

aaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhh färdig!

har flyttat och fejjat hela dagen! helt slut! det var underbart när jag med Malles hjälp fick köra sista lasset med saker!


Här står Malle utan för min nya port med sista lasset!

Har även hunnit med att gå till hyresvärden och skaffa egna nycklar, betala hyran och gå till banken och posten och adress ändra!

men det var som sagt ljuvligt när allt var klart, tog en dusch medan Malle förbredde middagen och åt sedan i pyamas. kände mig som om jag var pånytt född!


mmm med färska tomater och hemma odlad basilika..! sånt får man unna sig efter en så intensiv dag jag har haft!

Sen skulle jag försöka ta tag i detta med att instalera trådlöst internett i lägenheten, efter lite krångel och Pappas hjälp via telefon gick det till slut och jag och Malle Jublade och dansade en seger dans av glädje!


Våran ur söta router!!!!


Så nu bor jag alltså här på Trondheimsveien, trivs som fisken i vattnet! lite trångt men hur mysigt som helst!


Här är sovrummet! jag på golvet, bullis brevid och Malle längst ut! coooozzzyyyyyyy!


Nu ska jag slurpa te och bara mååååååååååååååååååååååå! Hade!



Hello Mate

vad sker! i går var det lixom 22 personer inne och läste min blogg, att det finns så många som kan vara intresserade vad som sker i mitt spännande liv förundrar mig kan jag säga,

vad har hänt i dag då,
Upp vid 8 tiden då jag började små städa lite dammsuga hela lägenheten och sådana små trevligheter, sen vig halv 11 gick jag ut för en fika med Bakfulla Bullis,Madde och Malin och inte så bakfulla Senait. sen hem igen vid halv 12 kanske för att börja torka av alla lister och fönsterbläck. trog ut tvättmaskinen det var hemskt äckligt. packade ner nästan alla mina kläder och badrums grejjer och började smått städa ur badrummet, det är ett under att jag fortfarande har hår på huvudet kan jag säga så mycket hår som jag städat upp skulle räcka till en hel peruk.

sen vid 2 tiden gick ner och mötte madde och micke på grönland som kom lite senare än planerat för dom virrat runt i jessheim och letat efter en vagn, sen ska jag försöka lotsa dom genom oslos vändplaner och enkelriktade gator hem till mig, dit vägen gick ganska smidigt med tillbaka vägen gick allt annat än smidigt, tror vi alla satt och svettades floder där i bilen, tillslut hittar vi och då är det försent för mig att stiga ur för vi är redan ute på motorvägen så jag fick snällt åka med i bilen.
Sen kommer jag till jobbet 2 timmar försent men det gick bra för jag hade förvarnat om detta, även om Johan hotade mig lite med att jag skulle få en muntlig varning med det var bara för han var stressad och lite purken.
Inser även när jag kommer att jag inte ätit ngt på hela dagen, det är ju inte så himla bra men Lina såg till att jag fick lite mat i magen.
Sen jobbade jag på fint med Johan och Dan, det här med att prata engelska är ju himla spännande men det går rätt bra tycker jag, blir dock lite svengelska när man är stressad efter som man blandar med att prata engelska med Dan och Svenska med dom flesta av kunderna.
Sen tog jag och johan en väl förtjänad öl på Bar[t]  vi planerade att kanske ta en weekend till Amsterdam i sommar, och sen hem i spö regnet och nu ligger jag är i min hemskt sköna nya säng som jag byggt själv som består av en dubbelvikt  bäddmadrass och ett täcke och på tok för många gossedjur för att jag ska få plats men jag kan inte välja bort några om dom skulle bli ledsna.

Nu ska jag sova för i morgon blir en hård dag med mkt flyttande och städande, ringde till lägenhets människorna som var en trevlig dansk och bestämde träff på torsdag klockan 10, så då ska det hela vara över!

Detta blev långt, så nu ska jag verkligen ge mig! Godnatt!

Alla stenar i grusgången

I bland undrar jag verkligen om jag har alla stenar i grusgången, om hissen går ända upp, alla hästar i hagen jaa ni fattar. I bland kan jag helt enkelt vara så dum.
Som jag så stolt berättade i går så städade jag ur kylskåpet och i samma veva stängde jag också av det, för varför ska det stå där och slösa en massa energi i onödan tänkte jag så vuxet.
men när jag glad och utvilad stiger ur sängen i morse och sätter ner foten på golvet möts jag av ett plask eeh tänker jag vad har jag gjort i natt egentligen? tar ett steg till och det blir yttligare ett plask.  gnuggar sömnen ur ögonen och konstaterar att hela lägenheten är en ända stor vatten pöl.
och vart kommer då allt vatten i från? jo men det är ju helt logiskt, stänger man av ett kylskåp med frys, som är en aning igen frostad så smälter nog isen och vart händer med is när det smälter? jo det blir vatten och var tar vattnet vägen jo det rinner ut på golvet. Bra Anna tänkte jag och slängde på ett par handukar klev över förödelsen och gick och fikade med Bullis, Madde och Malin i stället.
Jätte kul överraskning när jag kom hem och kunde konstatera att ungefär lika mycket  vatten till hade runnit ut.
Nu är det i alla fall upptorkat och kylskåpet på satt igen för att undvika fortsatt översvämmning.

Annars har jag flyttat lite grejjer till i dag, ska packa ner lite kläder senare. I morgon kommer Madde padde och hämtar sängen. Så har jag tagit ledigt på Onsdag för att få resten överstökat då. Ska bara ringa dom dära människorna som har hand om det hela och bestämma ett möte och sen ska det hela vara över.. Gohööhhöött!!!


hmm som sagt jag har nog inte alla stenar i grusgången...

Gud så flink jag är!

Dom som träffade mig i dag skulle nog lätt kunna tro att så fort jag slutade jobba så skulle jag hem och slänga mig i sängen och inte stiga upp förens jag blev tvungen, men ikke!

Det här med att vara bakfull ger ju en viss bakfylle ångest och efter som jag inte ställde till med några större rabbalder i går som jag kunde ha ångest över så var jag ju tvungen att ha ångest över något annat.
Så jag fick ångest över flytten, så jag gick alltså inte och la mig , utan i stället har jag släpat ett lass med saker till mitt nya hem, slängd hemsk mycket saker, burit ner en massa saker i källaren som jag tänkte "glömma" där, packat ner mina jackor och skor, städat ur hela köket. kylskåpet var förjäkligt med Ivans gamla kaffe fläckar! , sopade hela lägenheten. sen fick det vara bra för i dag. måste ju upp och jobba i morgon man kan ju inte bara sitta och städa ur kylskåp hela dagarna...

Nej nu börjar jag bli gnällig igen så nu ska jag ge mig..


Föresten har jag fått numret nu till mäklaren som har hand om lägenheterna som jag ska bo i så nu ska vi ringa han i morgon och kolla om han inte har någon ledig så Gerdan och lille Gerd kan flytta in i samma hus! jaaaay!

Gooodnaaaaaaaaaaaaaattttttttttt


ojojoj

ojojo vilket liv man lever...
Jobbade tidigt i går sen personal fest och sen upp vid 8 och jobba i dag igen.. heelt slut är jag!
Personal festen va grymt kul dock började tröttheten smygande lite för tidigt trots allt jag och Gerd hade gjort för att undvika det.

men nu ska jag ha en sund vecka! , säger jag varje gång jag har varit ute, brukar hålla i ungefär 1 dag.
men det ska jag i alla fall!
Måste verkligen ta tag i min flyttning också, ska vara ute sista maj och det är väldigt snart.. uuhhh vad jobbigt!

Jag vill bara sitta hemma i den gröna skinsoffan och ha mamma som klappar mig på huvudet och säger att allt kommer att ordna sig! men om flyttningen går som jag hoppas så kanske jag hinner åka hem några dagar i slutet av veckan.. heemskt glad skulle jag bli då:)




längtar efter den här sötnöten gör jag också!

skotur!

Gick och tröst shoppade lite efter jobbet i dag, Hittade inte mycket tills jag gick in i en sko affär och plötsligt från ingen stans ser jag Skorna!! Det var som om tiden stannade och för en stund fanns det bara jag och skorna.
men så tyvärr så hade jag som vanligt inte turen på min sida och dom fanns i alla möjliga stolekar utom just min.
Jag frågade till och med och hon kom ut med en låda med min stolek men nått smarto hade lagt i fel skor, så dom fanns alltså inte.

Jag bestämmde mig i alla fall för att inte ge upp utan ge mig ut på stan och leta och se om jag kunde hitta en till affär.
Mysigt nog började det spö regna lagom tills jag kom ut och ingen affär hittade jag heller.
Började fundera på om jag skulle gå hem dra täcket över huvudet och gråta lite men bestämde mig för att det inte riktigt var min grejj, jag hade ju trotts allt bara vetat om skornas existent i ca 30 minuter så det var inte mkt att gnälla över.
på vägen hem ska jag i alla fall ta en genväg igenom ett köpcenter och vad hittar jag där inne, Jo affären!!
Kommer in i affären och dom har ett enda litet undangömt par kvar av skorna jag ville ha, och i vilken storlek? Jo min!!!

Hallelulijaaaaaaa!!!!


sjuuuuuuuuuuk

mår baske mig inte bra, hemma från jobbet i dag..
tänkte ligga hemma i sängen och vänta på att någon vänlig själv kom förbi med varm soppa och värktabletter men tyvärr händer inte sånt i verkligheten, så jag tog mig samman och masade mig hem till min norska familj. Bullis och Malle.
Kul sällskap är jag nog inte. åt lite, somnade på soffan och nu sitter jag här själv för Malin skulle springa några ärenden som jag inte orkade följa med på..
ååå mammsi plutten vill att du ska vara här och klappa på mig!
mm ska nog sova lite till nu..

puss

nöjda?

jamen vad fanken jag kan väl inte lägga upp bilder på alla männsikor jag någonsin träffat, den här bloggen är det ju meningen ska handla om mig! hihi nejdå en bild till får ni så hoppas jag alla är nöjda och glada.
uppskattar att det även finns utomstående som gillar bilderna, vi är ju så söta så hälften vore nog.


Louise, Sandra, Bullis, Stunis, Linnsan!

I morgon kommer kate hit så ska vi sattsa stort på våran andra blogg, vi ska ju bli kända! sen ska vi bara ha det gött hela helgen. .. ska bli hel trevligt! så kommer brattisen också och sen på lördag har jag lovar ungefär en 10 personer att dom ska få sova här hmm... men jag gillar sällskap!

Lina Lina Lina..

Lina var lite ledsen i ögat för hon inte var med på en enda bild. så nu ska hon få så hon tiger.
Ett litet fotto tema jag hade för ett tag sedan som heter, Lina har något på näsan!



okej här har vi nått i munnen



hmm okej här med


jaa vi gillar det här



ahaaa vad har lina på näsan!



hmm.. sötnöt!!



elefant lina!

Jaaaaaaaaa nu har ni sett min lilla lina i sina vackraste stunder och lite jag och josse!



och lite till...

Hittade lite mer bilder jag tänkte jag kunde dela med mig av!




jag och Senait har jätte kul medan vi väntar på att Julia ska pröva klart sina kläder.



Vi var på en bar med roliga möbler.



En till drink bild..



ingen ting med saken att göra men se vad söta vi kan vara när vi jobbar..



och glada..



även utanför jobbet,,

Glasgow pics!

hihihi nu har Glasgow bilderna kommit upp på fejjan!
hemskt fina är dom! Jag lägger upp några på mig både sköna och mindre charmiga men det bjuder jag på!


Vi i Botaniska trädgården, jag missförstod lite att vi skulle vara charlies angels


Jag tjatade i evigheter att jag ville ha en cupcake, när vi väl skulle fika på ett ställe som hade det lyckades jag komma så sent att dom hade stängt, men Senait den lilla ängeln köpte med en åt mig:)


Stina gillar att spöka ut mig!



mmm drinkar, 2 pund styck!



Vi gillade honom..



Vi var så glada över att få vara med våran älskade Stina..!!!


Mötley Crüe mina nya bästisar?

Har börjat läsa Mötley Crüe boken, tycker att den är hemskt spännande. så fort jag får en minut över så sitter jag med näsan i den.
Börjar kännas som jag känner Vince Neil, Nikki sixx, Tommy Lee och Mick Mars bättre än mina riktiga vänner..

Typ om nån sitter och pratar om nått lägger jag in jaaa men det är presis som Nikki han gjorde så här...

måste skärpa mig, börjar bli lite rädd för mig själv..

men  men nu ska jag youtuba lite Mötley Crüe ....


Måndag

hoho....

Nu är jag hemma från jobbet efter en snabb kaffe med Bullis och Malle.. Haft en hel trevlig dag, fick träffa min lilla Lina och ge henne hennes födelsedags gåva.. Ett gulligt litet linne och ett par matchande trosor att sova i , säker på att hon kommer vara bedårande. Det var hemskt trevligt att få träffa henne igen, gillar inte när vi är i från varandra så där länge!

Annars har dagen gått i klantighetens tecken. först lyckas jag halka på en tomat så jag ramlade in i svängdörren på jobbet, såg antagligen ganska roligt ut efter som dom flesta skrattade men det gjorde allt lite ont lyckades även riva upp byxorna i fallet. men jag fick ett par nya fina sen och det va ta mig sjutton på tiden.

Sen skulle jag plocka varor och jag måste erkänna att jag får skylla mig själv lite granna för jag är en jäkel på att stapla saker på varandra, Nu hade jag iaf byggt ett högt torn av kartonger och när jag vänder mig om välter hela tornet över mig, det var inte heller så skönt.

Så nu har jag fått ett par nya fina skrap och riv sår utplaserade på kroppen..

jaja nu ska jag vänta på att Bullis och Malle ska bli klara med vad dom nu håller på med..:)

Puss

Borta bra men hemma bäst!

aaah äntligen ligger jag ny duschat och ner bäddat i min säng som jag längtat efter hela dagen!

Började 7 i går sen åkte jag till Jesshiem direkt efter jobbet och hade lite kvalitets tid med Bosse, vi gick på stan och myste i soffan framför skärgårds doktorn. Sen hem till Madde och Evelina där vi åt lite och sen förfest med Gerdan och in och ut springande grannar. sen bar det väg ut. kom i säng ganska sent och sen upp direkt till jobbet i dag. Sen efter jobbet var jag ju självklart tvungen att träffa min älskade Malin, så vi tog en tur ner till Senait och satt där med några av Karlstad hänget. fick min obligatoriska is kaffe som Senait gör. Lätt Bäst i hela Oslo.


Har haft det hur trevligt som helst men i bland är det skönt att bara vara hemma och umgås med sig själv och göra ingenting...

men nu ska jag se klart Beck, sen i säng för att gå till jobbet i morgon åå få träffa mitt guldskimrande födelsedagsbarn Lina fina!

tjingeling!

Don't be so judgemental, mybe she likes her milk!

1 pund = ungefär 12 svenska kronor.

Nu är vi tillbaka från våran Glasgow tripp, ska försöka sammanfatta det hela!

Vi har...
Blivit regnade på  ungefär konstant i 3 dar förutom i dag när vi skulle åke hem:9 åå vad regn gör flickor vackra..!
Varit med om 2 brand alarm.
druckit coktail,öl, shots för ett pund styck
åkt mycket billig taxi typ 3 pund
shoppat en massa! jag har köpt. 3 klänningar, 2 jeans, 4 linnen, massa smycken, två bikinisar, strumpor, ett par skor, 1 pyamas och smink. tror det var allt iaf.
hängt på Primark, guds gåva till medel fattiga männsikor som jag.
Fikat en hel del, ätit en hel del överlag måste jag säga.
Sett en film om en Penis ätande vagina. Teeth Se den!!!!
Försökt prata och förstå skotska, mitt Hello Mate kom man inte långt med.....
Dansat en massa!
Sovit väldigt gott!
Skrattat så jag har fått mag kramp ett x antal gånger..
varit och kollar på botanisk trädgård eller nått sånt. försökt matta köttätande blommor med en penna.
Tagit en massa fina kort. som jag hoppas kommer upp på fejjan snart.
Kollat på en skotts arkitekts museum och glasgows school of art som han hade gjort. fick en fin fin sovenir pin av stina!
Sagt Don't be so judgemental, mybe she likes her milk! på den finaste skottskan vi bara kan.


Kan helt enkelt sammanfatta hela resan till att det har varit hur bra som helst! önskar att det inte var slut!

men vi får helt enkelt göra något liknande snart igen!


Cheers!


glasgow!

äntligen klar med mina 12 dagar i rad på jobbet! i morgon bär det av till glasgow! och det ska bli såååååååååååååå kul!

hade så bra alle sammen för det ska jag ha!

föresten så så såg jag magnus betnér i går, och han såg oss! kanske för vi åkte förbi honom i en bagage vagn men ändå! hihi