liten tuva, liten tomte nisse!

i morgon ska jag åka hem:) träffa quasimodo. som jag saknat så! jag måste erkänna att jag tillochmed har vart på djuraffären och hälsat på marsvinen där 2 gånger bara för att lugna ner mitt marsvins sinne..

Jag har också kommit fram till att Norskar måste vara enna riktiga hårdhudingar!  det finns väl bara norksar som fortfarande har ute serveringar i december och fortfarande har folk som sitter på dom! kära nån!

Nu orkar jag inte hålla på att trams amig med dagens längre tyvärr men ni kan få en annan fin bild!image30

detta är inte Quasimodo men det är bra likt faktiskt!

angående rubrik idag är när vi spelade MIG med sandra och hon fick frågan att fortsätta ordspråket lite tuva.....


kära läsare..

Jag märkar att intresset fr min blogg har ökat enormt sedan jag började med den nya inne grejjen "Dagen" jag tackar för att även vad jag väljer att sätta på mig på morgonen är av intresse..!

Annars rullar väll allt på.. ska snart åka hem.. ja säga va ni säga vill men det krävs allt lite mer än ett sketet  kollektiv i oslo för att jag ska sluta att kalla vackra varma mysiga karlstad/hammarö för hem..
Jag saknar quasimodo! och mamma pappa simon så klart! 
jag har köpt två saker.. en ljuvlig klänning som jag ska ha jul kanske nyår om jag ens ska sticka ut mina frusena tår utan för dörren då.. kanske får jag varma sockor i julklapp?

och en juklapp som jag självklart inte kan berätta vad det är.. !!

förövrigt har vi fått uppsatt mysiag regler i våran lägenhet som alla ska hjälpas åt att plocka ur diskmaskinen, sopåsen ska slängas när den är full, ät bara maten du själv har köpt,.etc. tack för den upplysningen..så skulle jag gärna tillföra några reglar som tydligen inte är så självklara för dom boende som för mig.. typ
lägg inte gammal snus i duschen, släng inte bort osthyvlarna när dom är o diskade utan diska dom, och annat smått och gott..
vi ska ändå snart flytta där i från till rakt över gatan till ett annat trevligt kollektiv från silverfiskarna eller kameljonterna eller vad vi nu bor i till krokodilerna..
säkert strålande kul!

DAGENS!

image29

mina fötter efter att ha blivit överkörd av en bil och på tvingad ett bar otroligt läckra ko strumpor.


Glad lucia!

idag är det lucia.. så idag ska man lussa.. jag har inte lussat men jag fick glögg pepparkaka och klementiner.
sen har jag varit diktigt idag och medvärkat i en undersökning om det nya coca-cola No Kalories så nu ska jag få två biobiljetter.. det är ju snällt!
coca-cola har verkligen hakat på den hälsoflla tränden kan jag säga..herrgud nu funderar dom på att produsera coca-cola No kalories Green Tea och coca-cola No kalories vitamin tillskott.. hihih
jag äslar tanken på att alla nyttiga männskor går runt och dricker det och känner sig nyttiga och dom dricker samma socker blask som det alltid har varit:)

Som dagens nu på Lucia har jag valt dissa!
image28

Glad lucia från mig och mina strumpor..

mjukisbyxor

just nu längtar jag extremt mycket efter mina mjukis byxor..
mina byxor jag har nu är obekvämma! dumma byxor!
jag vill ha en jul klänning på jul ge den till mig tack!


DAGENS!

image27

Detta är en väldigt tjusigt exemplar av dom så kallade djur strumporna, detta är en larv!
inköps ställe LINDEX.

Grönsak

NU bor vi här! på grönland jätte centralt och på en fin gata med små arbiska krimskrams butiker:) och grönsakhandlare:)
ja det Osloiska grönland alltså..
i går när vi gick på gatan så träffade vi christoffer bara sådär det va kul! vi fick göra en undersöknings som var han jobb så fick vi två stora gratis cola light eller förlåt Cola no Kalories som tack för hjälpen :)
toppen.:)

tjipptjipp

svenskaforeningen.net

tjoho.. nu har vi fått någon stans att bo!
vi har fått ett rum på svenska föreningen, jätte bra lägenheter som ligger über centralt:) tack vare lilla sandra plutten som hjälpte mig! hihiih
I dag har jag bakat en kaka som jag hittat i en tidning värsta maffiga med mörk choklade i och topping över och en massa mumms.. jag har inte ätit av den än men den ser fin ut:)

nu har jag massor att göra tills på måndag då vi ska flytta! packa,köpa julklappar,göra julklappar.. jag har en grejj för mig.. , köpa mat... ärs en massa saker.. med början imorgon kanske:P

Quasimodo måste stanna hos mormor inger för han får inte bo där stackarn:(
min pussunge!

CIAO BELLO!