Tisdag

Precis som jag misstänkte var detta med deklarationen hemskt invecklat och jag fattade inte mycket men tur för mig har jag min trogena kollega Johan som stöttar mig igenom detta svåra, så i morgon ska vi förhoppningsvis få rätsida på det hela. Ska bli hemsk spännande att se vad jag får tillbaka sen, Hoppas självklart på en förmögenhet.

I dag försökte jag få till en liten date mellan mig och Magnus betnér, upptäckte nämligen att han skulle flyga från Gardermoen i dag. så jag skrev till honom och bjöd in honom att komma förbi och få smaka på världens godaste hamburgare som jag då alltså hade planerat att laga till honom, alla vet ju att vägen till mannens hjärta går genom magen. Tyvärr då så dök inte min date upp.. men men vad gör det om hundra år:)

Blev i stället uppvacktat av en affärsman i 30 års åldern som tyckte det var hemskt roligt att det stog Jens på min namnskylt. När jag berättade att jag kom från Karlstad sa han att han dejtat en tjej som hette Anna i Karlstad som var hemskt lik mig och undrade om jag hade en syster, detta tyckte jag var en otrolig tillfällighet tills jag upptäckte att han stod och flinade och tittade menande på mitt namn halsband.

Skönt att få prata med dig i dag Mammi! Jag se till att jag kommer hem snart!

Natti natti..:)

deklaration?

God afton!

just hem kommen från en trevlig kväll på en när liggande bar med Bullis, En tjej jag just börjar lära känna vid namn Malin och ytterligare en tjej jag just nu glömt vad hon heter med hon var en trevlig filur.

Satte på datorn i hopp om att min deklarations hjälp hade annlänt på mailen men det kanske var lite för mycket att hoppas på, får se i morgon i stället. Dock är jag lite orolig att även med hjälp har jag en lite för liten hjärna för att fatta i alla fall, allt detta hamburgerstekeri och skvaller tar på tok för mycket plats att det ska finnas rum för lite logiskt deklarations tänkande. 
 
Men nu ska jag dra mig tillbaka har en bok att läsa ut innan jag knyter mig, så jag orkar upp till obligatoriska kaffen med Bullis innan jobbet i morgon..=)

Sov sött!


Kärlek

okej nu har jag suttit här i 10 minuter och bara stirrat på skärmen för att komma på vad jag ska skriva, efter som jag inte har skrivit på några dagar så har jag egentligen en hel del att skriva men jag vet inte riktigt var jag ska börja.

Våren har slagit i till Oslo ordentligt. Parkerna  och gatorna är över fulla av folk som är ute och njuter av solen. Tyvärr har jag tillbringat mesta tiden på jobbet så jag har inte fått njuta allt för mycket men det ska jag ta igen tusenfallt om 7 dagar när det bär i väg till Glasgow.

Tiden går verkligen fort känns som det inte var alls länge sedan vi bokade resan. Jag och stina har roat oss med att skicka sms till varandra varje dag med nedräkning. här kommer ett litet urval av dom Stina har skickat till mig.

18 DAGAR KVAR ! Tänk vad tiden går fort :)

16 dagar! shit gör ont i mig så kul ska vi ha!

The Magic Numbers - Morning eleven

nio nio nio nio nio nio nio nio nio nio nio nio nio nio nio nio nio...

jag har tyvärr raderat en massa men i går fick jag ändå det gulligaste jag någonsin fått. stina hade skickat en bild som hon målat på posten till mig! på en liten groda som sitter i en soffa, så stog det, Du är min lilla groda! och i hörnet tittade det fram en liten mask och där stog det Och jag din lilla mask.
Det är kärlek det! Vem behöver en kar när man har så fina vänner!


Nej nu tackar jag för mig för den här gången!


Puss


grilla är det roligaste jag vet.

FYYYY vilken bedrövlig dag! Började med att jag gick upp och såg att solen strålade. Tog mig ner dom få meterna ner till Kb och fick en timme i solen med Bullis och Senait sen var jag tyvärr tvungen att bege mig mot mitt helvete.
7  timmar vid grillen en stressig torsdag när solen strålar utanför är inte ett dröm senario kan jag säga.

När jag äntligen blev fri var jag så in grillad att jag bara ville hem och gömma mig, så här sitter jag nu snart redo att sova några timmar för att snart gå upp och öppna grill helvetet igen!

men efter regn kommer ju solsken .. I morgon slutar jag redan halv sex och har en massa tid att hitta på roliga saker!

Ser fram i mot Lördag också när vi ska spela basket åka longboard och senare på kvällen gå på födelsedagskalas. Hurra!!


Dagens fråga:
Föresten vad är det här med Norskar och att ha cykel låset runt magen?! vad hände med att sätta fast det på pakethållaren?

Natti natti...

Skate javisst!

I dag har jag prövat något nytt!
Jag och Bullis har bestämt oss för att vi ska vara så fräna i sommar att vi ska lära oss åka longboard/skateboard och i dag åkte jag alltså min jungfru tur. Otroligt mycker roligare och lättare än vad jag trodde, Jag är faktiskt imponerad av mig själv!
Åkte från lökka ner till Akkebrygge tog en IsKaffe hos Senait och hem igen, Detta tog allt som allt ca 3 timmar så vi är väl inte så värst snabba. Sen vet jag inte om ett Trikkspår som är i bruk i en nerförsbacke är bästa stället att börja åka på men kul var det i alla fall.

Sen har vi konstaterat att det är värsta killmagneten, vissa killar vred nästan nacken av sig för att spana in oss när vi kom åkande, Jag fick dock lite blodad tand och kände mig lite säkrare än var jag var, så när en söt kille kom spattserande tänkte jag imponera lite. Det gick inte så bra...  Jag for åt ena hållet och den åt andra hållet men jag lyckades i alla fall få hans uppmärksamhet :)

Detta är absolut något jag kommer fortsätta med, ska bara bestämma mig om skateboard eller longboard är min grejj.

Puss och Kram


Hurra!

Fy vad min dator är dum, den gör precis som den vill loggar in, loggar ut och håller på.

I dag blev Hultsfred bokat, ser verkligen fram i mot en veckas smuts, dålig hygien, bra musik, långa sommar nätter i goda vänner sällskap! mm.. och ja Stina munkar!!! vad vore festival utan dessa Munkar! Munkar och ljummen öl,

men först Glasgow med förhoppningsvis lite kallare öl och galena skottar.. bara 12 dagar kvar! Hurra hurra hurra!!!!

Annars händer det inte mycket spännande just nu, fick en glasbit i fingret i dag som Bodil fick ta ut med en pincett, tur att denna trogna vän var på plats när detta hemska drabbade mig.

Nej jag är inge vidare på att skriva nu så jag lägger nog ner men Hadeee braaaaaa!!!

hårfön

Åhhh det där värmde mitt hjärta! Ni tycker alltså om mig! även om några av kommentarerna var lite skumma.. =)

Jag dock en hemskt dålig nyhet och det är att mitt internett krånglar en aning så jag kan lixom inte gå in på det. men nu sitter jag hemma hos Malle och det kan jag ju göra i bland.

Nåja lite uppdatering då. Det här med mitt nya vuxna ansvarsfulla liv går så där. trodde jag hade fått pejling på det här med att bo själv men när Josefin häromdagen skulle dricka ett glas vatten hemma hos mig och utbrister men är det skumm i vattnen?! Vilket alltså innebär att jag inte riktigt har sköljt glaset ordentligt, så blir jag lite osäker om jag verkligen har pejling. 

 har haft besök också av Yessica och Stina som sov över en natt, det var roligt blev lite mobbad för min hårfön som Stina bestämt att Jan-Olof i skoghall måste ha köpt på postorder någon gång på 70- talet.
Vilket kanske inte ligger allt för långt i från saningen..=)


Nu ska jag jobba 12 dagar i rad eller nått och sen bär det av till min ljuvliga Stina i Glasgow!


Puhuuuhussss


hallåå!!??

här skriver jag ett hemskt gulligt inlägg och inte en enda komentar får jag! tack för den!
jag tänkter i protest inte skriva förens jag får lite respons!

i dag har jag köpt en ny rosa söt tröja! hoho

Kyss

Vuxenhet och Vänskap

Ja så har man gått och blivit vuxen. Skönt att få det berkräfftat, Jag har nämligen kännt mig lite osäker om vad jag är, vuxen, ungdom eller rent ut av ett barn. men nu vet jag alltså, Jag är vuxen!

Jag stog nämligen och tog i mot beställningar på jobbet i dag så kommer den in en dansk kvinna i 40 års åldern med två små barn, som håller på att tjata öronen av henne medan hon försöker beställa av mig, plötsligt ryter hon till barnen
: Ni ska inte avbryta mig när jag pratar med en annan vuxen!

Käre gerd vilket ansvar, jag vet inte vart jag ska börja med mitt nya vuxna liv=)

Annars har jag haft en bra Påsk, Mycket utgång men Sm guldet måste ju firas och Oslo magasinet lika så!

Skulle bara vilja skriva att jag är så JÄKLA glad för alla mina vänner vet inte vart jag skulle ta vägen med mig själv utan er,
Lilla Fina Lina som påminner så mycket om mig själv att jag blir mörkrädd, Nej det blir jag inte det är underbart att det finns ett till litet mongo som jag ute i världen!

Emma och Josefin som är så sprudlande diamant skimrande att man bara behöver titta på dom så blir man glad!

Åhh Bullis och Malle som är mina klippor, Ni tar hand om mig och ställer alltid upp! Underbara vareleser!

Stina som är så långt långt bort men vi kommer snart och att bara få höra din röst någon gång i bland är ljuvligt!

OCH alla ni andra !!!!

Har fått ett litet ny förvärv också Gerd eller även kallad Kate, måste säga att vi har lite dåligt inflytande på varandra men käre Gerd vad roligt vi kan ha, jag har skrattat mig skrynklig med henne den här påsken.
Kul ju!

Och Madde är tillbaka gud vad jag måste ha saknat dig jag fick en varm klump i magen när jag så dig stå där i kassan! hihi

Puss och Kram

SM GULD!

SM GULD SM GULD SM GULD!!!! Tckte ändå det bästa var när dom intervjuade färjestads tränare om vad han tyckte och han svarar på bredaste Värmländskan, Fy fan va gött..!!!
hihi dom sätter verkligen oss värmländningar på kartan:)

Emma emma emma.. den hade jag redan sett, hur efter tror du att jag är?! men jag ser myyyyyyccccccccckeeeeeeeettt fram i mot att du kommer i morgon!!!! gullunge!!!

nu är klockan 03:48 sova?!

för övrigt tränat min skottska .. Hello Mate! how you doing!?


Puss och kram

Hur kul som helst!

Woooot!!! vad är det jag läser! finns tidning jäveln i karlstad! i så fall så går jag och dör lite grann! Det räcker gott och väl med att halva Oslo har sett bild helvetet!!!
Korvnisse, vem är du?! som sprider ut sådana hemskheter??!!!

Går i alla fall hemskt bra för färjestad, Jobbade tyvärr sent i dag men hann hem till Bullis och Malle lagom för att se sista 10 minuterna på förlängingen.. ooolidligt spännande var det!
Nu är matchen i morgon avgörande, självklart jobbar jag sent igen men funderar på att försöka tvinga på någon annan stackare att jobba dom sista timmarna, om det går..!

Bokat resa till Glasgow också! 1300 tror jag det var för 3 personer, helt okej!
Jag längtar typ så jag dör, Ska bli så kul! Håller på att träna upp min skottska men det går sådär måste jag säga, jag har en tendens att prata dansk/engelska när jag försöker mig på skottskan.

Föresten om ni har någon som helst uns av humor i kroppen så måååste ni titta på det här klippet  som Lina liten tippsade mig om! jag skrattade så tårarna sprutade i alla fall!

Hunden och Kattens dagbok.

Nu ska jag sova, upp och fika med Bullis och Senait i morgon!


Sovgott <3

jaja..

Hade tänkt att samman fatta denna dagen som en bra dag, Nya numret av Oslo magasinet, 4 - 1 till färjestad, Öl för 19 kr styck, Helt enkelt en kväll i goda vänners lag.
Så händer detta.. Kaaboom!


Men efter regnet kommer solsken och det tycker jag är så jätte bra, att det finns en morgon dag osv...

ÄNTLIGEN!

Vilken lycka! Dagen jag väntat på i ett halv år är äntligen här!

Gick av tåget på stationen i dag och vad ser jag! JO! Det nya numret av Oslo magasinet har kommit ut!
Jag blev så glad att jag slet tag i tidningen lyffte den till skyarna och gav i från mig ett glädje vrål!
UNDERBART!!!

Så Bye bye Anne Jost..!!!

Nu ska detta ut och firas med buller och brak!

Hadeeee..!