bøøø

jag ær trøtt...
jag har varit på bio..
mamma har ringt..
simon ska operara tån
jag har haft ont i huvudet i 3 dar
Ivan ær søt
jag jobbar..
datorn ær seg
jag vill sova
jag måste duscha
snart ær det påsk då ska jag køpa riktigta svenska påsk ægg!
datorn ær riktigt seg
i dag sa ebbe att bodil och jag var hans ælskade svenskar=)
godnatt

hej!

hej allihoppa!
Nu ær jag en av alla duktiga arbetande mænnsikor! jag ær så flitig! kanske inte.. mitt jobb ær inte værdens mest anstrængande kanske.. man sitter i kassan varannan timme och resten av tiden går man på stan eller æter eller dricker kaffe med Ebbe!

Ebbe ær våran fantastiska alltialloman och min hemliga ælskare.. tror ivan:p det ær bara det att Ebbe ær ca 50 år, men en hærlig prick!

Snart kommer Stina hit og Johanna.. JUPPI! det skal bli meget sjovt! desværre har en av ALLA mina 4 vagter i april hamnat på just en dag då stina kommer.. men jag antar att jag kommer få mer vagter i april.. eller JAG ska få mer! min chef gillar mig nu!

nog om jobb!

Ivan ær en sød sak!
himmla gullig faktiskt.. fast han har sina gammla flickvænner på væggarna och skickar sms med dom och dom ringer och lægger på och ....! hihih! nej nu har vi faktiskt tagit hel fina bilder.. som vi har satt upp!

I går jobbade jag och bolle i hopp det var ur kul! det ska vi gøra mycket hoppas jag.. faktiskt den dagen stina kommer, kul va!! sen vill bodil med oss ud på lørdagen jaaaay!.. Girlsnight!

ååå imorgon ska vi på kalas før Tim fyller år! han ska få popcorn och mandel ægg.. snællt va? och dom ska baka en hasch kaka til han.. oooo..! ho!

jag har ett pucko på jobbet också hon heter alexandra.. hmms.. vi jobbade i hop.. och nær vi skulle rækna timmarna vi jobbat var hon dum! vi jobbade 10 - 18 okej 8 timmar.. skriver jag.. alexandra tycker  då att det ær 9 timmar.. efter att ha ræknat på fingrarna 3 gånger ær hon næstan sur på mig før jag inte går med på att det ær 9 timmar.. men men.. man kan inte få allt. hon fick till exempel ingen hjærna.

Å VET NI! min bror har blivt øverkørd!! eller okej han kørde øver sig sjælv.. men en truck.. så han fick en trasig tå.. AJ,, stackars lilla simpuliten!

nu ska jag snart sova før jag ska jobba imrogon.. på guiness, kom dit! det ær så kedeligt oooh! fast bættre æn ripley´s før dær hør man tralalallalalalalalalal i 10 timmar i stræck!

och nog om jobb igen..
men jag har inget annat liv..
førutom Ivan kanske.. och lite bodil..
Bodil ær snæll!

eeh.. jag førsøker læra mig Italenska också.. jag ær jæmt gør bra...! typ.. mio caro cazzo.. slå inte upp det.. eller kanske.. testa di cazzo.. slå inte upp det heller..


okej!

Arrivederci! ciao!

hej...

nu har jag jobbat, det va kul.. iaf när jag fick jobba med bolle! våran chef är dock mongo=) men det gör inget för dom andra är snälla! nu är jag hos bolle! hihihiihih jag är jätte trött på det museumet nu.. jag har varit där en held ag.. och kan alla saker utan till.. hiih puss

hockey bockey!

føresten .. nær børjar slutspelen och sænds dom på tv4!!  HEJA FÆRJESTAD hihihhi
lite heja på HV71 men bara lite puss!

allabilaba!

hej mina ælskade i svearike!!! och snokare i Danmark (Ivan)
Efter som jag inte kan vara inne och læsa era kommentarer på min blogg varje dag gør ivan det och førsøker sedan refferera vad han læst.. det går inte jætte bra=)

Nu sitter jag på ivans jobb igen.. denna gång dagtid! inte riktigt lika creapy nu, men nu ær jag rædd før att ivans pappa ska komma=9

jag sitter hær och lyssnar på Italensk radio VÆÆLDIGT givande!! nu tror jag dom pratar om nått med revolution før dom har typ sagt det 10 gånger på 1 minut.
Ivan sitter och jobbar flitigt.. jag hør nått som låter som en borr.. eller en slip eller skit samma...

JAG HAR FÅTT JOBB!
på top attractions copenhagen!
http://www.topattractions.dk/
kolla dær! det ær ur fint!

Jag jobbar på 4 olika museum.. hiihi læskiga och roliga och mysiga och ja!
fast jag har inte børjat æn och då kanske det inte låter lika muntert i kistan! hihihi

ÅHHH johanna kom hit!! jag har redan dissat 2 jobb och fick det tredje... nu ær man verkligen populær hær nere!
va kul vi kan ha! ooh iihhh.. hihihihiihihihihihi , oj vad ivan jobbar! hihi fligit pojke det dær!

ÅHHH stina kom hit ..! i påsk.. ta med godis! jag ska tvinga mamma ge dig pengar så du kan køpa lite vis med påsk godis.. eller nått!! slicket hær nere suger!!!!

Och før Heidrun:p  Hey HEIDRUN! waaazzz up??? You are a good girl! And i will tell you erverything you need to know when you visit us!!! I miss you.. me and bodil were talking about you yester day. iih cutie pie! And please write in swedish.. i will try to write on islandic.. :p
 Haajaa heidriunaaa.. hvaddaaasegja? rejkaavikaa! JØKellaaa! pusiaaaa!


ååh jag saknar er alla.. men i københavn ær det också fint.. dock vældigt varmt så jag håller på dø i min ænda varma vinterjacka jag æger..=)
sen har jag blivit grym på danska.. typ.. jag fattar iaf vad min chef siger nær han snakker:)  og det ær meget meget godt!  tss vilken nørd jag ær:p


jajaj btw nu ær det helg.. och det ær ju kul kanske.. jag ska ægna helgen att få ivan att anvænda sina fina badmøssa han fick av mig, som gør att han ser ut som en stor jordgubbe, men han vill inte ha den på sig før han sæger att den stramar.. och det gør den før jag somna med den på huvudet en gång och då hade jag en stort røtt mærke i pannan.. men han ska ha på sig den ændå!

Arrivederci....


hadderajjan!

hej hej!!

Nu ær jag hær i køpenhamn. just nu sitter jag på ivans jobb, det påminner lite om ett sånt dær stælle som en skræckfilm skulle kunna utspela sig på! det finns cp statyer hær!
Idag har jag varit på en arbets intervju næra instedgade, før er som inte vet så ær det dær som man lættast hittar en hora hær i køpenhamn.
I dag har ivan gjort en jætte fin ansiktsmask, han hade också en jætte fin jordgubbs badmøssa på sig som jag køpt! sen skulle ivan sminka mig det va han verkligen inte bra på=) sen rammla ivan ur sængen.. och slog sig. kan hænda att det va jag som butta honom lite .. då fick han ont.. och butta in mitt huvud i væggen!!!!!!!!!!!! etc etc..

hoppas allt ær bra med er alla..JOHANNA! kom hit!

Puss och KRAM

det er Dejligt!

Värst vad jag blev populär helt plötsligt. Nu ringde det ett jobb till.. någon slags "förfest" café, jag hade förstås inte den blekaste var stället låg och just i dag var min Danska verkligen inte på topp. Han fick övergå till att prata Engelska.. Sen när han skulle beskriva var det låg så antog han att jag var en sån där som va ute och röjjde på nätterna så han beskrev vägen efter uteställen och det gjorde han alldeles rätt i för nu vet jag på ett ungefär var det ligger, vid Vega!



Tänkte bara lägga in några fina bilder från Köpenhamn..
Här ser ni..
* Bilden som är precis vi ingången till Kristiania som jag nästan blev ner buttat av en tant för att jag tog.. "Du får ikke ta nårga bilder här!"
* Sen ett fint juldekorerat träd på Tivoli..
* Nyhavn


Hipp Hipp ..

Mumin mamman

En dag kvar.
Jag har forfarande inte stoppat ner någonting i någon väska.
Jag har inte köpt klart saker jag ska ha med mig.
Jag har inte träffat alla vänner jag ska träffa och säga farväl till.

I dag fick jag ett mail från Kersti (hette hon så) eller nej egentligen inte från Kersti utan från Benedicte som var så snäll att vidarebefodra mailet så också jag kunde ta del av innehållet.
Det stod iaf att man skulle gå med i någon Nordjobbs grupp på facebook så Johanna och Lina och bodil och gimé och Heidrun gör det! Jag kände mig nämligen lite ensam Svensk.. eller jag tror Sara var med iofs.
Btw så var det en massa fina bilder på nordjobbs sidan och jag funderar antingen måste Kersti tyckt så illa om mig och johanna att hon inte ville minnas våra sköna nunor, eller så är vi verkligen dåliga på att hamna på bild! Stina är för fan med jätte mycket mer än vad jag var.
men men så går det väl när man faller för äcklet man blir dum i huvudet och har man redan hela huvudet fullt men mumin troll finns det väl inte mycket att göra!:)

Sen fick jag också ett sms av Bodil som gjorde mig lite glad, det stod att det var fest på G i morgon och att det skulle inte bli någon bra fest utan mig och Ivan.. (Yeah right!) men man får väl bocka och tacka.

Var det någon som såg Pokerfejs (lärt mig att det stavas så nu) igår?
Lille Carl-Henrik vad dom va taskiga mot han. puttelille.. :p

Föresten läste jag i dag om att det var ett himmla ståhej i Köpenhamn, Nörrebro såklart. HEJA!
faktiskt man kan inte sälja ungdomshuset till en frikyrkeförsamling och bestämma att man ska riva det utan att förvänta sig en massa bråk.

Nog om allt. Ha en bra dag!