varmt

Första dagen på jobbet efter ledigheten var helt okej..
Fick träffa många jag saknat och det var allt några som hade saknat mig med, sånt blir man glad av:)
medeltempraturen på monolitten ligger väl på en 35 grader så jag har gått runt och beklagad mig en del men jag antar att det bara är att vänja sig och börja gilla läget.

Känner mig lite ledsen när jag får höra att folk börjar bestämma sig för att sluta och dra vidare, det finns så många jag tycker så mycket om och jag vill inte att dom ska sluta! även om man bestämmer sig för att hålla kontakten så blir det aldrig samma sak! men självklagöra mitt bästa för att inte förlora kontaken med enda av dessa underbara individer!

Nu ska jag iaf jobba veckan ut, hoppas på lite trevligheter på lördagen och sedan bär det i väg till Hultan.
Mitt festival sug är väl så där just nu men det blir bättre och bättre för varje dag!

Föresten Gerd kom till jobbet i dag och visade upp tatueringen! det va så snygg! ska lägga upp en bild på den !!
Det gjorde hon bra!
ååh En och en halv vecka till och sen bor dom här! då ska vi walkie talkiea för hela slanten!

jahaayyyy

kärlek!

I dag fick min kära Gerd en av hennes största drömmar uppfyllda. Hon fick träffa Slash!! hon fick han autograf och nu ska hon tatuera in den.
Jag är så glad för hennes skull och samtidigt en smula avundsjuk.. inte för att hon fick träffa just Slash men jag vill också träffa mannen i mitt liv..!


Gerd = Slash!

Jag = johnny!

peace and looveee

Peace and Love var svettigt, smuttsigt och alldeles alldeles underbart!
Vi träffade roliga, störda männsikor typ Naken killen som inte var så förtjust i att ha några kläder på sig, drack ganska mycket öl, såg heemskt mycket band typ alla. mötley var ju underbara och en massa annat kul man gör på festival..!:)

Jag lyckades ta typ 4 bilder på hela festivalen.




Här är jag och lille Gerd, hur glada som helst.


Här har vi Naken killen med vänner och lille gerd!


jag är inte den som är den..

Midsommar festen blev precis som en midsommar fest ska vara.
Det bråkades lite, skrattades mycket, några skadade sig andra drack kanske lite för mycket, Massa god mat och nubbe med nubbe sånger som sjöngs både högt, falskt och till och med på skånska, dans runt midsommar stången även om ingen dirkekt kunde någon sång, blev små grodorna, björnen sover och nått annat. Tävlingar i monolitten stil där folk både fuskade och vurpade. 
Roliga lekar som kanske spårade ur en aning, en gnutta nakenhet och en massa kärlek.



Helt enkelt en grym midsommarfest men det kan nog inte bli annat när vi mongolitter med vänner samlas. Längtar redan efter kräftskivan:)


kvällens mest använda fras måste varit,
- men jag är inte den som är den...
- Nej det är ingen här!

skål.

Midsommar!:)

I morgon är det midsommar det ska jag inte fira utan jag ska jobba på min favorit ställe asiaten VAJERT! som bodil brukar säga:)
meen på Lördag ska det firas midsommar.
Vi ska vara hemma hos madde i hennes garagelänga.. ska bli hemskt trevligt!
Vi har olika grupper som ska ordna olika saker en köpa mat och dricka från sverige grupp som redan har gjort sin del.
en laga mat grupp, vi ska ha traditonell mat som man äter på midsommar .. men vad är det egentligen mer än sill och färsk potatis. Vi sattsar på Janssons och köttbullar mm. är vi svenskar verkligen så tråkiga att vi äter samma mat på alla högtider?
en dekorationsgrupp, jag hoppas inerligen att vi ska ha  en midsommar stång. har tränat på små grodorna i flera veckor nu.
och sist men inte minst en aktivitets grupp som jag då tillhör.. måste säga att det går så där för oss.. men vi skulle ta tag i det på allvar i morgon tror jag. lite nubbe sånger och sånt ska vi ha iaf.:)

Tror att det kommer bli en ljuvlig midsommar även om det är fel dag:)

ska i alla fall ut och plocka 7 blommor i morgon och lägga under kudden.. är dock lite orolig om vem jag kommer drömma om har nämligen haft lite halv skumma drömmar nu på sista tiden..kanske är julias brutala snarkningar som påverkar mig:p



Såg förövrigt att det ska bli kanon väder i borlänge nästa vecka!  hur kul är inte det?

omorganisering

I dag skulle jag ta tag i mig själv och lära mig nya bra saker på jobbet men efter som jag är som jag är tyvärr kan jag känna i bland så lärde jag mig ungefär hur man gör början till en tikka..

sen har vi omorganiserat på monolitten i dag, jag fick i uppgift att städa en hylla och när jag stog där och fejjade så upptäckte jag till min stora förtjusning att man hade fri sikt rakt in på kill toaletten.
Nu låter det som jag stod och spanande in karlar som gjorde sina behov men jag tyckte det var mer roande att se på dom när dom tror att dom är ensama och står och speglar sig ..hihi

nej Mamma pajen mår hur bra som helst! vi njuter av den till fullo!

föresten gå in på bodilswebblogg.se hon är ju för rolig!

puss

asiaten

Ni som läst eller sett Harry Potter vet dom där fångvaktarna Dementorer eller vad om heter som med en "kyss" suger glädjen och själen ur en. Ungefär så känns det att står på sen asiat ..
Kom glad till jobbet i dag för att ta en fika med Gerd och lille Gerd innan vi skulle på möte, allt var frid och fröjd och jag kände att detta blir nog en toppen dag.
Men så vid två ställde jag mig på asiaten och all energi och glädje bara rann ur mig... Jag störde mig på allt!
Kunderna som inte fattade vad jag sa när jag försökte föklara vad dom olika rätterna hette, deras kassa skämt om hur stor är en liten då?, ellern är dom läser min namn skylt med ett höjt ögobryn och flinar lite ( i dag hette jag may-brit) vilket jag i vanliga fall brukar tycka är rätt kul. och framför allt störde jag mig på svenskar som pratar norska .. Åhhh
Och inte nog med det, här har jag stått och jobbat hårt i tysnad och när jag för en liten stund väljer att gå dom 2 meterna bort till grillen och få lite kärlek från Gerd bara så jag inte ska falla ihop av deppighet då ja just precis då.. ska min chef självklart komma spattserande. suck!

men så framåt kvällen när kunderna sakta började försvinna började min livslust komma tillbaka ...
men jag får nog tacka mina knäppa arbetskamrater för det, Madde som står och bröölar opera inne i rydden, Uyen som försöker lära sig svenska och erbjuder mig 2000 för att ställa upp hel idiotiska saker:p Gerd och chris som bara är gerd och chris och Dan med hans kackerlackande..

Lite mysig kvalitetstid med mina kära sambosar och mammas rabarberpaj så kan jag nog ändå sammanfatta det här till en helt okej dag!

Hur hamnade dom där?

Häromdagen så skulle jag försöka hitta några tamponger som jag var ganska säker på att jag hade men jag hittade dom inte och får i stället låna av julia och tänkte inte mycket mer på det..

men så i går när julia ska öppna min bag in box för att få ut dom sista dropparna för hon hade nämligen sålt allt vin till två killar för 250 spänn, vilket kap tyckte julia men hon fick tyvärr aldrig pengarna.
så hon ska i alla fall öppna den för att kläma ut det sista. Hon bänder och sliter och från ingen stans så ramlar det ut en tampong.. eh tänkte vi okej det var ju lite konstigt kanske ..hon fortsätter och slita upp den och i denna nyss väldigt stängda bag in box ligger det typ 10 tamponger till. Det tyckte vi såklart var jätte kul och jag blev ju jätte glad för tamponger är ju dyrt vet ju inte om det var mina försvunna men det skulle inte förvåna mig.

men så här i dag när jag tänker tillbaka så undrar jag verkligen hur hamnade dom där? är det någon som har suttit och petat in tamponger i den och när skulle det ha skett? nog för att malin har mkt konstigheter för sig, sätter turkiet flaggor på min jacka och smuglar ner konstiga varor i min korg när vi är och handlar men detta var inte hon..

skumt..


raaaabaaaaaaaaarberrrr

När jag vaknade i morse hade jag 33 samtal missade från Gerd, 1 från Chris och 2 sms.
Malin berättade att hon vaknade av att det ringde och när hon gick hemifrån efter att ha gjort sig iordning och ätit frukost så ringde det fortfarande..
Gerd!
Hon fick i alla fall tag i mig till slut och vi hade en förträfflig dag tillsammans, så ska varje dag se ut när hon flyttar hit. Som Gerd sa så ska vi bli sådana här som gör saker!
I morgon ska vi börja att ta tag i vårat nya projekt som är så bra att jag inte vill berätta det för att ingen ska göra samma sak. oohooo..

nej nu jäklar ska jag äta rabarber paj direkt impoterad från sverige..MMMMMM mammas hemma gjorda rabarber paj!!! kan det bli bättre????

TACK MAMMAAA!!!!!!!!!!!

tack

I dag la sig mörkret över mongolitten, Solen som strålat över oss och sett till att sprida lite värme och glädje i våra annars ganska iskalla själar har lämnat oss. Jag pratar såklart om min strålande jordebärssyltetöj josefin!
Kändes som om jag vinkade adjö till mitt livs kärlek i dag.. men nu kommer ju den lilla blomman in en sväng till i morgon och senare på kvällen ska ha en sista oslo afton tillsammans med dom gamla goda ställena som thewills och open. 
Sen har vi ju peace and love att se fram i mot också!  
Så än ska jag inte börja sörja allt för hårt!

Sen vill jag bara säga att det är faktiskt olagligt med kollektiv bestraffning och jag orkar inte ens går runt och ha ont i magen över detta för så förbannat fjantigt är det men jag får väl tacka och bocka för dom fina orden och säga att jag känner mig inte särskilt träffad. !

tack för mig pusshej!

arrghh

nej nu jäklar... nu är jag upprörd! Så här kan det bara inte gå till!
Nu tar vi av oss silkes handskarna och visar vart skåpet ska tå!

HAHAHAAAAAAAAA

mohahaha skrattar bäst som skrattar sist!
i dag var det ett helveeeeeeeeeteeeeeeeee på jobbet  fick stanna kvar sissodär en timme men sen gick jag hem och det var så skönt att se dom utslitna själarnas besvikna och bedjande blickar om att jag skulle stanna men HAHA tjii fick dom! som jag brukar säga. Det handlar om att ge och ta!

i dag har jag köpt biljett till peace and love så nu kommer jag ha agom ont i magen tills jag står där med den i handen...
dock har jag fortfarande lite små saker att ordna eller nej kate har:p

puss och kram

mongolitten mongolitten mongolitten..

mongolitten mongolitten mongolitten...
Dagen började så bra med lägenhetsvisning med gerd i lägenheten under våran, vi ska bli grannar!, framtidsplaner, bokat in peace and love och fick en trevlig löne spes på 41300 men sen gick det bara utför..

I bland blir jag bara så trött på mongolitten..
Hur kommer det sig att en person står själv inne i köket med en stor beställning och samtidigt sina egna arbetsuppgifter att sköta, medan en annan blir iväg skickat på barkurs så det blir en för lite och en annan går hem samtidigt som det kommer en stadig ström med människor. .. slutade med att vi håller på att jobba ihjäl oss..  varken jag eller min kära vapendragare hann med någon rast och en annan var tvungen att jobba över.
och jobba snabbt och smidigt på monolitten är fan inte det enklaste allt håller på att fallasamman några saker får man inte stänga för hårt andra måste man se till att man stänger ordenkligt, vissa saker måste man lyffta och mixtra med för att kunna använda, man måste se upp för att inte saker ska välta över en eller skvätta på en.
okej jag är lite bitter efter i dag jag erkänner..
men vi kastar in en tortellini på det och tar nya tag i morgon!

cheers!

Doh

gaaaah ibland skäms jag för mitt landsfolk., som i dag när det först kommer en galen värmländsk tant som skriker över hela restaurangen .. men de äää jööö sånn hära kräääm fräsch intää gräddäää gud va konstiga di ärrr dom här nörskarna. och sen en dryg stockholmare som kommer till grillen, Duu nu har jag väntat på krubbet i en halvtimme var är det?!
jag: har du beställt?
hmm nää..
DOH!

snart ska jag se slumdog millionar med malle balle!

gotti!


puss

richbitch!

Sitter här hemma i soffan och små fnissar för mig själv. Läste Malins komentar på mitt senaste inlägg vill bara springa in och krama henne gul och blå men hon ska faktiskt få sova i fred.
Förklaring: för att jag skyndande mig hem till dig Malle och sen gick på toa utan att orka knäppa byxorna efteråt.

Lyckades adress ändra alldeles själv på internett med konderna och allt. hemskt invecklat.

Har gått och blivit rik också, skulle göra ett konto utdrag och se vad jag ställt till med på kontot efter helgen förväntade mig det värsta men kors i taket på kontot befinner sig just nu 32000 små slantar och mer kommer det bara bli med lön, semester ersättning och skatte återbäring. jaaay

Nu är det en ny vecka snart och jag bara vet att den kommer bli bra! på tisdag ska Gerdan på visning i samma hus som jag bor i, jaaaaaaaaay. på lördag kommer gerdan hit så ska vi gå ut tillsammans och på söndag är vi lediga lediga lediga!!! så jobbar jag en massa tidig grill i veckan och det tycker jag är skönt då kan jag umgås med Malle balle som jag annars ser på tok för lite av när jag bara jobbar sent!

blev tyvärr inget med amsterdam trippen, funderar faktiskt på att kanske bege mig till borlänge och peace and love!
helt utanför mina planer men va sjutton jag har tid och pengar och det är inte bara jag som kan vara envis och tjatig!

nu ska jag vänta lite och se om bullis kommer hem snart annars går jag nog och kryper ner i sängen!

Grattis igen lilla mammsi plutten!

Vi kastar in en tortelini!

Jag valde tillslut att hänga med på beercall och ännu en massa ballader i Jesshiem.
Kvällen var rätt rolig men roligast var ändå när jag och Gerdan kommer hem och är helt inne på att här ska ätas fyllemat.
Gerd sätter i gång med laga mat för kung och fosterland, det blev nudlar med äggröra,någon tomat chili sås ,en massa majs och tortelini som hon dock inte orkade koka färdigt så dom var en aning hårda. Vi slukade detta under tystnad som om vi aldrig ätit någon godare i hela vårat liv.

Efter maten visar gerd en upp och ner vänd hink för mig och berättar att under den finns en jätte stor spindel som stängt in där under för 4 dagar sedan, den var nämligen för stor och läskig för att ta ut och hon ville inte döda den så hon löste det genom att sätta en hink över.
men detta tycker inte jag är helt klokt för om hon inte vill döda spindeln kan hon ju för sjutton inte stänga in den under en hink i 4 dagar då svälter den ju ihjäl. detta stora problem måste lösas. Jag klurar lite och kommer tillslut på, vi ger den en trortelini! då löser det sig!
Detta tyckte jag och Gerd var huuuur smart som helst. Så vi måste klockan 4 på natten självklart dela med oss av detta otroligt smarta och bestämmer oss för att skicka iväg ett par sms til väl utvalda personer.
Som säkert när dom vaknade i morse och kollade telefonen förstod precis vad vi menade när dom läser. VI KASTAR IN EN TORTELINI!

Så uppstod i alla fall vårat senaste uttryck som betyder något i stil med "Vi löser det"
 
Förövrigt lyckas klanten jag släppa ut spindel kraken i morse som med en rejäl hastighet satte i väg och gömde sig bakom tvn.


i taxin på väg in till stan.

Jätte roligt hade vi

Gerdan lagar mat

jag är väldigt otålig!

lägger upp maten!

mmmmmmmmmmm vilken måltid!


Vi kastar in en tortelini!

Efter dessa bravader däckade jag och Gerdan som två sälar på soffan och lämnar Lillemor som redan vaknad av vårat liv att stiga upp en timme senare till disken,


Förlåt Lille Gerd!


hej

2 timmar kvar till jag börjar och vädret ser ut att bli riktigt bra i dag med. kuhhhuuull. för dom som är lediga!
Mysig dag i går trivs som fisken i vattnen i min lilla familj.
När jag kom i går träffade jag Malle och tog en Is-latte och sen gick på en liten tur sen hem och träffade Sandra sen ut igen på milkshake mission som Sandra var så enveten om att hon ville ha, som när hon väl fick den typ drack en tredjedel av och sen fick ont i magen:) sen hittade vi Bullis,Senait, Sofia och Madde pratade lite med dom. Sen gick jag och Sandra på Chicken and cow tur. ni som inte vet vad det är ska vara glada för det. men ett par hemskt tjusiga bilder lyckades vi ta som jag hoppas Sandra lägger upp snart eller så hoppas jag inte det.
Sen gick vi i alla fall hem och såg på Bert hela familjen. Jag, Bullis, Malin och Sandra. Jaaag vill ha ett långt och lyckligt liv, jag vill leva tills jag dööör! Gör bra!
Sen sov vi!
I dag flyttar Sandra ut kommer bli lite tomt, jag gillade att ha henne här!
men som sagt ska jag ju till jobbet ganska snart och sen efter jobbet finns det en risk att jag ska till Jesshiem hem till Madde och hänga lite och sen vidare till det ökända beercall.

Den som lever få se!

måste erkänna att jag längtar lite efter att få återse några av mina små arbetsmiffon.

pussochkram


Sssssommar!

nu är jag tillbaka i Oslo igen helskotta vilken värme. inte för att det var sämre i Karlstad.
Badar i svett känns helt meninglöst att duscha efter som jag blir lika svettig igen om några minuter, har även skaffat mig en bedårande bondbränna som jag måste jobba bort.

men inte ska jag klaga det är ju underbart!

Ska lägga upp lite vackra sommar bilder från både Oslo och Hammaröa!


Motti på hammarööaaaaaaaa


Simpan grillar!!!


Jag = Jesus


Oslo, Hur frän är inte jag i mina brillor lixom?