i bland har man det bra!

aah tillbaka från en veckas bravader, jobbet är lite segt men det är bra ändå:)
ledig i morgon, Stina kommer och hälsar på över helgen, inflyttning fest hos mina nya underbara grannar på lördag, bio på måndag .. kan inte bli bättre!

upptäcker nya saker varje dag med hur nära vi bor varandra, vi bor vägg i vägg så vi kan dunka i väggarna, då går vi bara till sovrumet och öppnar fönstret så kan vi prata lite där:)i Går hittade vi en inne väg mellan lägenheterna så vi kan gå hem till varandra utan att ens behöva ha på oss skor!
Hur kul är det inte!

Puss

Förkarlad?

Jag tror att jag har umgåts lite för mycket med det manliga könet det närmaste tiden...
Jag har börjat bli lite väl påverkad, nog för att det är trevligt att dom börjar se mig som en av grabbarna eller vad dom nu ser mig som men jag känner att det gått lite långt när Martin i dag rycker upp dörren till kylen där jag står och ber mig skynda mig ut i restaurangen för att spana in en tjej med ett par enorma silikonbröst...

eller tidigare i veckan när jag satt på en uteservering och väntar medan mitt sällskap är inne för att köpa förfriskningar och en tjej går förbi  ja ni får ursäkta mig men med den största bakdel jag någonsin sett, hon själv var lixom smal men hennes bak var så enorm att den lixom svajjade fram och tillbaka. Jag bara satt och gapade tillslut blev jag så frustrerad att jag inte hade någon att dela detta med så jag får vända mig till killarna på bordet brevid för att fråga om dom sett samma sak som jag, Det hade dom självklart dom var ju killar.. .

håller jag på att bli förkarlad?

Att sova eller inte sova..

I morse när jag gick till jobbet var klockan 04:30 jag var alltså rejält trött och inte riktigt i mina sinnes fulla bruk.
På vägen ner till stationen ser jag en man som står och hänger lite halvt över bro räcket ner till forsen och skriker FAN FAN FAN! sen börjar han slå sig själv i ansiktet och säger upprepade gånger - Det är inte så farligt, visst är det inte! Det är inte så farligt! Han ser rejält olycklig ut och jag blir lite orolig för att han ska kasta sig ut för bron. och efter som jag var trött som jag var så gör jag det första som faller mig in. Stannar till vid honom och säger  Nej det är inte så farligt..
Han vänder sig hastigt om tittar på mig och säger ååh en ängel! Tack så mycket och börjar sedan sakta gå i från bron.
Då kände jag mig god.

En annan som gör konstiga saker i sömnen är min sambo bambo Malin. Jag vaknar mitt i natten av att hon ligger och stönar som om hon har svåra smärtor! plötsligt sätter hon sig spikrak upp i sängen och säger Minst 5 flaskor vatten! Sen reser hon sig upp och marscherar bestämt ut ur sovrummet. Sen är det ett jäkla liv ute i köket ett tag,det dunkar och har sig,  gud vet vad hon gjorde där innan hon kommer tilbaka marscherandes in lägger sig ner och somnar om som en stock. Själv låg jag klarvaken chockad övet vad jag just fått uppleva. . .