arrivederci!


OK! i morgon bær det av!! ooohhhhooo.. idag ska jag packa! oohohooho .. det kommer regna, så jag och ivan har køpt hel fina matcahnde regn klæder.. han i size M och jag i XXL japp! jag var næmligen tvungen att ha den i svart=)
sen har jag færgat mig, så nu ser det ut som jag och ivan kommer i från samma land! Hår - Jætteeeee brunt!
øgon fransar- blå svart, alltså jææætttteeee svart, øgon bryn- brun , almenlig ljus brun! jag gjorde bryn och fransar hos frisor,, sjusatan vad det gør ont att noppa øgonbryn nær man inte gjort det på ett tag!
men nu ser jag i alla fall ut som Anna mia bella pola strella de Stefano typ.
Annars ær allt som vanligt typ, ivan ær pank.. och jag med nsart om vi inte kan bli lite sparsamma=)

ja just det ja.. jag ska byta jobb..
jag ska nu bli førsæljare och sælja typ skrivar tillbehør, som blæckpatroner, till svenskar.. eeh læt inte så kul.. men jag jobbar med en massa unga svenskar=)


Ivan har varit hos frissan idag han var pisse sur i telefonen så det ska bli kul att se hur han blev!


nu måste jag jobba hade hej..

ps. mina skor har gått sønder, det ær typ værldens størts hål så sulan rammlar ut hela tiden.. jag skæms!

blommigt!

jag hatar den hær førbannade jæla bloggen.. altid ska det jag skriver førsvinna!
Mamma du får inte læsa detta førens du har fått ditt brev.

Jag ær iaf på jobbet som vanligt, jobbar med Thomas..
Har ca 3 timmar kvar av dagen som inte har kænnts så fasligt lång idag pga att ivan har varit hær.
Han kom med en sallad han gjort till mig på Advokado,tomater och sallad.. :)

I går gjorde vi værts fyndet.. vi skulle køpa tæt till rodskilde och hittade ett erbjudande dær man fick ett blommigt tælt, två liggunderlag, två sovsæckar och en bag att ha allt i fgør 449:- !
Sen slutade vi vara spar samma och køpte ett plump læppglans før en halv førmogenhet.. nær vi skulle køpa det va det værdens dåligaste sælgare, jag frågade var dom fanns.. och hon svara: asså... dom funkar inte ska du ha nått ska du spruta in botox.. jaha sa jag mn nu vill jag ha læppglans och inte botox! :jaja om du verkligen vill så finns det dær bort,, KEEH sa jag och gick till en annan matas affær!

Lite om midsommar också.. Ivan var døds søt!
Nær jag kom hem hade han satt upp en skylt dær det stod Midtsommar som pekade mot våran lægenhet, den stavningen också. sen kom jag in så hade han lagt en filt på golvet med plockade blommor på och en blått lakan med pappaer fiskar som han målat och det skulle førestælla havet. och en fin målad sol hade han satt upp..
dær hade vi picknick.. sen gick vi ut på gården och skulle njuta av midsommar natten med ett glas champange.. det va æcklig men det gjorde inget,, sen blev vi trøtta vid halv 12 och gick och la oss men mysigt var det!

pussi

En midsommarnatts drøm...

Godmorgon værden klockan ær nu 20:25 och jag har ca 1 och en halv timme kvar av mitt 12 pass! och jag ær så lycklig!
Det ær den 22/6 -07 alltså midsommar afton.. jag ska snart hem och førhoppningsvis har ivan lagar till någon mat som vi har planerat i flera dar att han skulle gøra. som jag ska æta.. sen kan jag sjunga en glad snappsvisa till min cocacola zero.. och krypa ner i min sæng.. hærlig midsommar ikk?

Sen vaknar jag glad och lycklig på lørdag som ær min edna lediga dag den hær veckan ..och jag och ivan har planerat in ca 743286437812647 olika saker vi ska hinna med. étt lycka till, till oss!

Jovars.. annars har dagen inte varit så dum om man tænker på omstændigheterna.. Ebbe och en fræmande man har idag ægnat sig åt att gøra om skyltfønstrena på musumet.. resultatet blev.. værdens størsta omelétt.. (det hænger bara en massa ægg från taket(, værdens størsta brølopp, (det hænger bara en massa brudar och brudgummar från taken, værdens størsta te sællskap (en massa te koppar) værdens flest glømt vad det heter men pris man får før man gør film, (det hænger iaf en massa diskokulor och så ær det en sådan dær statuet man får.
man kan ju tyckla att dom inte har åstakommit så mycket på en hel dag.. det ær næmligen så, før i dag har ebbe slagit ett rekord på att vara den mest långsamaste person att måla tre (en meter långa væggar) røda... Grattis till ebbe!
Kan sæga att han læt vældigt sjælvsæker nær jag frågade han i morse om han skulle hinna klart idag.. ha tji fick han..!

I natt så vækte ivan mig før han var tvungen att sova på min sida av sænge før jag hade hælt vatten på han sida innan och nu børjade han frysa, vi hade någon typ av vatten krig innan. iaf så nær han væckte mig ..upptæckte jag åt min førskærckels att jag drømde på TYSKA! hur det nu ær  møjligt efter som jag inte kan tyska.. men det gjorde jag iaf.. herregud!

men ni får ha en dejlig midsommar och før att citera hans lekemark "Gløm inte att plocka sju blommor och ha det bra!"

sexogtres

NO BODY MESS WITH MY BODIL.... !
 
Jag ær upprørd  minst sagt!

Stackars lilla bodil som sitter i Sverige och inte kan/vill/har råd/ etc etc att ta sig till sverige innan bestæmmt amkomst tid i morgon klockan 00:30, har en vagt i morgon.. men smart som våran chef ær (heummmuuhh) har han kommit på något så bra som standby vagter. vilket betyder att om någon av dom som har orginal vagterna inte kan komma och jobba..MÅSTE den som har standby vagten komma. men desværre ær det Alexandra vagten har fallit på i morgon..och hon "kan" inte ta sin vagt, 
Så nu har den lilla solstrålen som ska vara Bodils væn ! Ringt till våran supervisor susanne .. och fått henne att bli sur på bodil! och nu hotar någon.. sækert alexandra ..vilken hon inte kan men iaf att bodil ska få sparken om hon inte dyker om till sin vagt i mrogon.. ær det någon som ska få sparken ær det væl alexandra som vægrar ta en vagt som hon absolut måste ta!

Tack kændes skønt att få skriva av sig!

Uppdatering om brødrost..
jag har nu upptæckt att om han højer værmen ( næhæ) på brødrosten så syns I love you texten alldeles utmærkt bra! Heja brødrosten!


Idag ska jag jobba  09:30-22:00 evreka! jag ær sulten och jag væntar ihærdigt på att iavn min lilla nussepølse ska komma galoperande med mat till mig.. och viktigaste av allt en Anders and pocket! fast klockan ær iofs bara halv 2.. så jag borde kanske inte vara hungrig ænnu?
Det verkligen brutal spøregnar ute! och ivan den lille nussepølsen och hans kusin ska idag gøra Køpenhamn tillsammans .. Hon ær næmligen på ferie hær i køpenhamn från italien. men det ser ut sådan att deras dag får tillbringas inne på køpenhamns hæfftigaste museum! HAHA! næmligen hær!

oj vad det regnar. kæra gode gud gør så det inte regnar så hær på roskilde.. helst inte imorgon heller nær jag ær ledig.. helst inte alls før jag børjar bli rædd att jag ska drunkna, om det blir så, då ska  mamma ha min tv!

OO jag har ett problem.. imrogon klockan 20:00 ær det en intressant dokumentær på 4an och en på 2an.. vilken ska jagse? den ena ær om två barn som inte har någon hud, ni vet den dær hus sjukdommen som ær så læskig. och den andra ær om en man som væger ett halvt ton och som ska gå ner i vigt.. otroligt svårt att bestæmma sig!  Ivan villse hud dukumentæren och jag vet inte! helst båda! och kom inte med tippset spela in den ena før det kan jag inte.

Førøvrigt har jag sett en sitta beck filmen nu.. inte så dum alls.. inte ens ivan tyckte den var dåligt. 'och det ær stort før allt sominte ær gjort eller dubbat till itelenska tycker han ær dåligt, eller han har fått ett nytt program han føljer nu.. de unga mødrar, Ja.

ååh ja jag har nu fått mitt gula kort! ett riktigt jag ær nu dansk jag har ett gult kort , kort! jag har en lækare och allt!


Jaja nu tog min fantasi slut..

hade godt hahaj!








a la Gucci

Ola! Merhaba! HEJ! DAV! etc etc..  
I går! satte jag mig framfør datorn..och vet ni vem som skrivit till mig?! Phoebe Kalungi! UR KUL! verkligen.!
i rummer jag sitter nu ær det 28,9 grader jag svettas.
 Igår var jag, Ivan och Bodil på bio,, vi såg epic movie,, se inte den.. :)

åå i går køpte jag en Gucci midje væska och nu tænker ni Varfør i helvete køpte hon det, hon som knappt kan stav till Gucci.
Jo sørrni jag behøver en midje væska, jag och bodil har kommit på att det ær det ultimata att ha på rolskilde.
sen tycker jag inte dom dær midjevæskorna med reklam tryck ær så himmla fina typ cleas-gørans båt service så en ækta fejk Gucci från Kroatsien (vi fråga) fick det bli,, och om den nu førsvinner på rolskilde kommer jag inte direkt gråta blod..

Føretsen om ni nu funderar på att se epic movie trots mina varningar måste tænka på johhny depp kopian nær han ær jack sparrow hur bra han ær! ful men bra!


I dag jobbar jag med alexandra ,, hon ær bakful, nær jag kom i morse hade hon djævuls horn som blinka på huvudet sen tyckte hon att jag skulle ha dom nær jag satt i kassan jag sa .........nej.

annars leker livet..

Jag har snart skaffat de mesta till roskilde saknar bara några små saker som tælt, sovsæck, ligg underlag och så..
men det fixar vi=)

Hade godt hahaj!

Sjøgren..

hahhoheh jag satt och læste den danska se och hør minns inte riktgit vad den heter hær nere så får jag upp en sida som førestæller nått jag kænner igen vældigt væl..
Det var en stor fin bild på Christer sjøgren utan før sangrund, det ær hærligt att æven danskar har vett att upskatta riktigt hærlig Værmlænsk Dansbandsmusik :S

I dag skulle jag æta kun kørsbærstomater till lunch och sedan æta något mer stabilt vid halv 8 snåret.. så blev det inte utan jag fick kila i væg och køpa en smørgås før jag høll sannerligen på att dø av hungersvælt. och juiceeee....mmm.. gott!

Det ær så kul, innan hade vi piké trøjor att arbeta i ..i røtt, beige, blått, lime grønt, orange, rosa mm så klagade vi lite och sa att vi ville ha något mer orginellt att jobba i.. och vad får vi almenliga t-shirts jag.. i en almænlig færg nej. Dom ær verkligen JÆTTE, MEGET, VERY Gula.. herregid.. jag kænner mig som en alldeles førsenad påsk kyckling nær jag går runt!  Hemskt.. men iofs dom lime grøna, trøjorna var værre.. det vaså kul.. bær dom delade ut trøjor så fick jag en blå en beige och en rød och bodil fick en lime grøn, en jætte orange och en jætte rosa! hehehehehehhe

det tænker jag på nær jag behøver bli glad..PUSS

LAX!

Solen skiner det ær så  varmt att jag måste ha håret uppsatt før att det inte ska bli alldeles genom surt av svett.. och jag sitter sjælvklart på jobbet!  inte helt okej tycker jag.

Nu har jag køpt en gåva till Ivan! En brødrost! som gør så det står I love you på brødet nær man rostar..men den funkar tyværr inte så bra..

sen har jag køpt 2 stycken ihopfællbara vatten dunkar till Roskilde..  mycket bra køp!

Jag måste væl berætta om personal festen också antar jag.. ¨
allright jag och bodil kommer till ripleys klockan 10 i 6 dær vi væntar gemensamt på alla andra.
sen beger vi oss til DGI Bowling.. dær vi får ta valfritt att dricka i baren att gå runt och slurpa på innan bowlingen ska børja!
Vi delas in i våra redan før bestæmmda lag.
i mitt lag blev det vinnar teamet Claus! høgsta chefen, Daniel, Mie och jag!
vi bowlade på som bara den och jag vill væl inte påstå att jag ær jætte bra.
sen nu i efterhand på resultaten finns æven beviset jag kom næmligen næst sisst,

efter 3 hærliga omgångar bowling.. ska vi æta, Vi får en buffé med lax som var så god att det gjorde ont och andra smaskiga saker.. efter maten gick jag och bodil vidare till the moose.. dær vi stannade i ca 30 min innan mitt dåliga samvete talade om før mig att det var dax att åka hem tll ivan som jobbad dagen efter.. Nær Ivan kommer har en himmlans fin och stor blommbukett .. som han inte hade køpt utan fått och gav den sedan vidare till mig.. søtkatt,
det va ungefær allt.

Laxen var faktiskt så god att jag var tvungen att køpa lax och gøra lax pasta, mmm lax!

Ikvæll ska jag nog på bio! vet ej vilken .. men någon bra hoppas jag..

i dag har jag føresten værdens flyt på jobbet.. hoppas min bonus blir enorm.. Kasper som jag jobbar med ær bra så den blir nog enorm..=)

Puss och Kram

kyrkgransblomma

Ja men se nu har jag ju blivit en riktigt aktiv skribent..Vilket helt enkelt beror på att jag jobbar på ferie dagar så jag kan sitta framfør datorn i lugn och ro.

I lørdags firade ju jag och ivan 8 månader och gullig som har den lilla osten fick jag scrubs sista sæongen och en gullig liten kærleksmugg. av mig fick han ingen ting.. jag tror vi ger varandra saker varannan månad.. =)
Sen gick vi då till fæledsparken och skulle kolla på fotboll.. denna park ligger då precis utan før stadion dær dom spelar så det trevligt.. tills danskarna børjade gøra mål och alla blev galna och børjade slænga øl flaskor runt om kring sig, jag fick tack och lov ingen flaska i huvudet men en himmla massa øl fick jag på mig.

Nu vet jag var vi ska bo på roskilde område B = Skate.. ehh passar væll inte mig jætte bra men det passar outfiten jag planerar att ha.

Jag har køpt 2 nya filmer Elsker dig før evigt med Mads allas våran ælskling mikkelsen och OH Brother where art thou?! kanon filmer.. eller jag har aldrig sett elsker did førveigt så det sku ikk.

I går var jag hemma hos bolle och såg på film och åt en otrolig besvikelse till pizza.. det va danskar som gjort den så det va væl inte så konstigt.. pizza ska man låta dom som kan gøra pizza gøra PUNKT SLUT! sen såg vi Adams æbler det måste vara værdshistoriens bæsta danska film.. och værdshistoriens bæsta bonusmartial..Se den.. om ni hittar den.. annars kan jag køpa den och tvinga alla se den men man måste nog gilla mads før att gilla den lika mycket som jag!

I dag gickjag upp halv 7 før Ivan skulle till skattekontoret, efter att jag gjort mig klar och allt kom vi på att det va ferie och det va stængt..hurra sa jag och somnade om.. dumt gjort.. nær jag væl skulle upp sen var jag ytterst trøtt.

I morgon har vi personal fest!!! SPÆNNANDE! det ska bli kul! hihiihihihihih jag bodil och en massa størda danskar.. Hurra! återkommer med en spænnande resention!

nu ska jag gøra nått annat..

Hade hej

Sommar sommar i værmland..lalalalalallalallalalalalalal

Oj!!! vad jag læntar. nu har jag varit inne på sidan och hittat en hel fin karta øver festival området.
dom har æven något hel fint som kallas Agorær vilket ær olika områden man kan bo på beroende på vilken typ man ær.
Agorærna som finns ær.
Art and Construction
Single
Sports
Speakers´ Corner
Swim
Dance
Camping South
Comedy
Experiment
Mobile Moving Images
Environment
Silent
Book and story.

Jag vet verkligen inte var jag vill bo men jag tænkte Rasmus som varit på festivalen ca 5 gånger kan tala om vad som ær bæst.

sen skall vi måske til Italy också i augusti med Ivans pappas bil som ska sælgas dær.
så en road trip till italien med Ivan,Bodil jag och ev Chrille vore inte helt fel..
eller jo Ivan+Bil+autobahn =orovæckande, men jag får se till att ha sækerhets bæltet på mig!

Varfør kan killar inte hålla i sina pengar? hær fick i løn i går! I dag har ivan varit och shoppat och sækert satt sprætt på hælften.. sjælv har jag inte ens køpt en gurka. samma med chrille, han ligger minus på kontot och vad gør han.. jo køper en dator før 5000.. smart drag!

Nu bakskrapar dom stackars bodil på pengarsom inte heller har det så himmlans gott stælt... vem fasiken har det?

annars då? Jo japansk tv kommer hit den 5 och ska filma, Ur kul! (jag jobbar)
och i dag ær det ett himmla halabaloba på stan en massa alkohol påverkade svenskar och Danskar och (faktiskt?) en massa Norskar.

ja det va væl det hela.. hade godt!

DANSKAR

så ær jag på jobbet igen.. dagen till æra har dim stælt ca 20 kor i olika fina færger och former på rådhuspladsen .. i utbyte mot det fina "jætte skræpet" som var innan.. som jag gillade bættre før jætte pizza kartongen kunde man sitta och æta lunch på=)

I dag spø regnar det verkligen.. otroligt bra tillfælle efter som jag just i dag har planer på att efter jobbet sætta mig i fæledsparken och titta på matchen på storbildskærm och hygga mig som susanne skulle sæga.

I går jobbade jag med bodil hær på Ripleys.. och efter 10 timmars arbete hade vi stora planer på att gå och uppleva Europas længsta aquvrium som ligger på tivoli, så vi spattserar dit.. ett glatt gæng på mig, Ivan och bodil..
Jag tillochmed betalar Ivans intræde på 20 DKK alltså ca 30 svenska! så går vi då in och møts av ett fantastiskt stor antre hall med ett inte allt før stort aqvarium i ena ænden , vi kikar lite på alla fula/fina fiksar och bestæmmer oss før att gå vidare och se dom andra spænnande havs djuren.. men tji fick vi.. før thats it! Herre gud då ær det roligare hemma hos malin och titta på hennes ødla och det ær gratis! PYTT

Jag gick hem och sov..

I dag ær det sannerligen mycket folk Niels ser uta tt slita nær man smyg spanar på han i øvervaknings kameran=)
I går fick jag en kram av våran vaktmæstare Ebbe! jag har ænnu traumatiska men.. han slet upp kassa dørren attakerade mig och gav mig en kram.. jag satt stumm.. allt detta før jag sagt att jag kan stæda en månad i sommar eller så..... jag gør det ju inte før att tillfredstælla personalen det ær ju en sak som ær sæker utan før att tillfredstælla min plånbok.. snart ær det personal fest EVREKA!

Vi har fått en ny arbets dreng han heter christian, bodil ær kær i honom.. iofs ær hon kær i dom flesta.. men han ær hel trevlig.. så ska han på Roskilde också.. kul i jul..

nej nu ska jag gøra nått annat
PUSS!