Play by the rules like a Livsnjutare

Har levt lite för mycker enligt mitt senaste motto på sista tiden. Play by the rules like a livsnjutare.. och har nu bestämt att skära ner på en hel del.
hemskt jobbigt! Här går jag runt och är i vanliga fall inte offta sugen på söt saker, men nu när jag absolut inte ska äta det då är det minsan det det enda jag kan gå och tänka på. men nej och nej! Jag får äta ett knäckebröd med salami på! Gott det med!
Sen när helgen kommer åker jag ändå dit!


Här sitter 4 glada livsnjutare, Albin den lille Kretinen, "Pojvännen" Tor, En glad jag och konkelbäret Christoffer

Nu fick jag choklade av Malin .. mmmmm! dock mörk det är la nyttigt eller..?

jkjsfdhjgdz

jaaaag är så trött på alla jävla människor som är så jävla själviska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

japp!

i dag var alexander rybak på jobbet:)

Nöjd

min förbannadejäkladator valde att i förrgår kasta in handuken och återstarta sig själv och har nu tömt sig på allt jag någonsin ägt på datorn! vajert!

annars går jag runt och är lagom bitter för att alla ska på tusenfryd (nöjesfält) och ha det roligt hela dagen,kvällen,natten.. medan jag som också beställde biljetter till Tusenfryd fick jobba sent till halv 10 på Torsdag och börja 05:00 på fredag!
Jag hoppas innerligt att det spö regnar. då ska jag stå på min grill och skratta min allra elakaste Hööhööhöö!

I går hade jag sen grill som aaaaaaaaalltid!När jag kom till jobbet hade ju självklart Terje mäster kocken Ness som lagat tre rätters middag till alla som var på jobbet just gått!
Jag fick inte se honom, jag fick inte någon mat. vad fick jag göra? fylla dricka kylen! och äta lite gamla fruktrester som dom feta äckliga ssp cheferna är för flötiga för att röra!

och det regnaaar i dag, spelar iofs ingen roll för jag ska ju ändå ha seeeen grill och alla andra jobbar tidigt så jag har ingen att va med ändå!

Är jag nöjd och glad med någonting just nu? Kanske!:)

Haadeeeeeeeeeeeeeeeeee


Cor

Okej nu känner jag mig redo att berätta, ska försöka lägga upp detta på vackraste sättet för att riskera att typ någon på Tullhusgatan ska skrika rätt ut och lägga händerna runt huvudet, typ nått i stil med detta!


Jag har skaffat mig min första tattuering .. ..
För att försöka beskriva vad denna lilla magsika symbol föreställer så kan jag bara säga alla tolkningar jag fått höra...
Lille gerd den lille kretinen som delar denna tattuering med mig tycker att det är slående likt en bakdel och även ett B som hon då gärna ser står för Bög.
Själv tror jag nog att jag skulle uppskatta om det B stod för Bamban ..
Om det nu inte är ett Missbildat G då förståss som i så fall sjävklart står för Gerd.
Eller ett M som då kanske står för Mamma eller varför inte Mongolitten..
Om man nu skulle vilja att det ska ha en djupare innebörd en så kan jag tala om att designen i grund och botten kommer från en egen designad tattuering som min kära vän Sandra Bratt har och att jag själv med mina otroliga skiss kunskaper målade upp skissen för denna.
Och vill man ha det lite vackert så kan man bara säga att det är ett Cor som bara visar hur mycket kärlek jag känner för mina vänner och min familj, Jag kände helt enkelt att jag behövde få ner alla dessa vimmlande känslor i en symbol!

Nu undviker jag att lägga upp en bild på det lilla mäster värket för att fröken på Tulhusgatan ska få så hemska visioner om hur det ser ut att hon kommer bli alldeles lugn och varm inombords när hon väl får se den..!

Då tackar jag för mig och inväntar reaktionen..

ett jädra oflyt hela tiden..

Jag har hängt lite mycket med de gamle grabbarna från borås trakterna senaste tiden så jag har lagt te med deras gamle dialekt så ni får la ursäkta om ja skriver litte könstigt.

Stog och pratde med Johan inne i köket härom dagen,  sen går jag ut i restaurangen och blir frågad något av en kund och svarar nått i stil med
- Jamen de e la inga fel på denna eller?

Annars rullar allt på i bamban..

Har haft lite oflyt i veckan, Anders den jädra kretinen åkte ju hem till Sverige med mitt tåg kort så jag har fått betala mig fram och tillbaka till jobbet i ett par dar nu och det är ju inte jätte billigt. Billigaste biljetten man kan ta är typ 75 för en resa och då åker man på ungdom som typ är upp till 20.
men efter som dom aldrig kollar biljetten för man stoppar lixom in den i en spärr så går ju det bra.
Men ack så fel! jag ska ju självklart lyckas med det omöjliga och bli kontrollerad ..
Lyckas dock ljuga mig ur detta och säga att var 19 men lovade att komma tillbaka dagen efter och besvisa det..
Det gjorde jag inte.... så nu får jag smyga runt som en efterlyst brottsling när jag ska åka tåg! Kul!
Sen vågar jag ju absolut inte åka ungdom mer så då blir det vuxen biljett resten av dagarna går på 170 rikstaler för en resa. . . Undrar om Jesus straffar mig för jag inte öppnat bibeln jag fick av patrik?


Sen har jag ju fått statista i en någon spännande reklam film, chris påstår att det var reklam för hemmorojder jag är lite skeptiskt till detta. . . men den som lever får se skulle börja sändas i Nrk1 i oktober.. späännannndeeee....

Haft en ganska olugn helg måste jag erkänna med en massa bravader. tror inte jag känner mig redo för att dela med mig av dom här ännu vill ju inte att folk ska dö av chock ..
Nej nu överdriver jag ungefär en brödlimpa ..
men vi tar det annan en gång..

Ledig i morgon ska bli rätt gött faktiskt!


hej här är jag!

JAAA okej jag ska skriivaaa!

Nu är jag tillbaka i Oslot efter nästan 2 veckors frånvaro varav en vecka tillbringades i grekland med mammi och simi och resten i K- town.

Det har varit hur skönt som heslt att få lite semester och det var med ganska tunga steg som jag styrde kosan mot jobbet i dag.

MEN jag ska inte klaga jag fick träffa Johan, Chirstoffer Bäret och Madde som jag inte sett på år och dagar det var hur trevligt som helst, sen grillade jag tillsammans med Gerd och det kan ju helt enkelt inte var tråkigt.
Tack Gerd Tack!

planerna för veckan ser också ljusa ut på Tisdag kväll alltså i morgon kommer Häst Gerd även kallad Sandra, det ska bli hemskt trevligt! sen på Onsdag blir det utgång, vi har bytt och mixtrat hela dagen bara för att så många som möjligt ska kunna vara med.
Sen hade dom tydligen någon slags kanon kväll i Lördags som jag känner ett litet stick i mitt hjärta för jag missat så jag hoppas ju på att vi ska kunna slå detta med hästlängder. Vi få laa se!

I morgon ska jag förhoppningsvis träffa brattis lite och jobba så klart.

och så kommer helgen i vimmlande fart och det är alltid roligt, ledig på lördag tillexempel.. tjohohohoho!

Försten flagnar jag så mycket nu att jag ser ut som en sjuk människa, hel dumt att vara brun när man ändå inte kan visa upp det för jag måste typ ha helt täckande kläder på mig! ååhhh DOH!

puss och kram!